PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408139
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Przeczytałem wlasnie streszczenie i mam jedno wielkie wtf. Ilośc osob ktore nagle ni z dupy ni pietruchy sie spotykają to jakieś nieporozumienie. Kto pisał ten scenariusz ? Pewnie jakieś dziecko.

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Eh co za troll, że też Ci się chce:D
chyba Cię musi bardzo dupa boleć, że twój ukochany TWD nawet w 5% nie jest tak dobry jak Gra o Tron, przynudza z odcinka na odcinek i sezonu na sezon coraz bardziej. Nie wiem jak zaślepionym trzeba być, żeby tego nie widzieć.
No ale w sumie na cholerę ja tu karmię trolla.
Może kiedyś dorośniesz to zrozumiesz jaki za młodu byłeś nieogarnięty.

użytkownik usunięty
inkawa

GoT i TWD to takie same szambo więc nie wiem po co się wywyższać

ocenił(a) serial na 7

Kiedy admini zaczną was banować? Ojzasza, Namora, ciebie?

ocenił(a) serial na 2
WTTW_FILM

Za co ? Za to że pisze prawdę ?

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

On trolluje, spam bez ładu i składu, bez sensu i już kilka tematów pod rząd, to nie pisanie a spam. Jakbym widział że to nie troll to nawet bym się zgodził. No ale to troll.

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

Akurat tu serio pisałem

ocenił(a) serial na 7

Tu może i serio ale reszta tematów... cholera po co one były?

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

czyli przyznajesz że TWD to gówno! W KOŃCU!

ocenił(a) serial na 1
inkawa

TWD to gówno to oczywiste, nawet gorsze niż GoT. Ale GoT i tak jest beznadziejnym badziewiem.

ocenił(a) serial na 2
inkawa

Hahah ty tam lepiej odpisz na zarzuty przeciew gry o tron w innym wątku a nie hahahahah

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

nie ma po co odpisywać ludziom którzy i tak mają swoje zdanie.
To że im sie nie podoba to co ja na to poradzę, oni mają jakieś swoje wizje i to co było/będzie to dla nich dno, ale wielu innym się podoba, wiele ludzi ma swoje wizje ale wszystkim nie dogodzisz.
Czytaj ze zrozumieniem pacanie bo już to pisałam.:)

I idź lepiej odrób lekcje na jutro a nie po forach trollujesz:)

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

TAK EMOCJONALNY SEZON NIGDY SIE JESZCZE NIE SZYKOWAŁ WSZYSCY Z EMOCJI ZAWAŁU DOSTANĄ.Inkawa dobrze pisze o TWD też nie czaje jak mozna to jeszcze oglądac.

użytkownik usunięty
mateuszz27

Zapowiada się sezon bardziej odrysowany od linijki niż brwi mojej Karynki.

ocenił(a) serial na 2

Rozwaliło mnie to tajne spotkanie wszystkich w królewskiej przystani. Albo tajne spotkanie zorrganizowane przed bronna gdzie maja spotkac sie davos i James po ataku dannyres na oddział llanisterow hahhaha moze zobaczymy jeszcze neda z przyszyta głowa ?

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

A w TWD niech dadzą wincyj pięknych sarenek czy tam jelonków xD
Serio co to było? HAHAHAHAHAHA

ocenił(a) serial na 2
inkawa

Po co ciagle mi odpowiadasz ? Boli. Ie prawda? Odbyt dalej piecze ?

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Boli mnie jedynie twój debilizm:D
Napisanie specjalnie głupiego komentarza jako odpowiedź pod jeszcze głupszym komentarzem (twoim) zajmuje kilka sekund. A czasem miło pogadać z niepełnosprawnym umysłowo gimbusem, można sie dowartościować.
Dzięki Mati

ocenił(a) serial na 10
inkawa

no ziomie Inkawa sam musisz widziec że to jest głupie przecież joł no chyba że tak trollujesz

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

Jeżeli chodzi Ci o spojlery Matiego to nie wiem czy głupie czy będzie miało jakiś sens, zobaczymy jak wyjdzie w serialu, nie czytałam dawno już żadnych spojlerów. Właściwie każdą scenę można sobie wziąć z przysłowiowej dupy i narzekać, że nie ma sensu, a później w serialu jednak się okaże że ma sens.
Ale tu już się przyjęło narzekanie ciągłe, zaraz zaczniesz udowadniać, że nie ma sensu i jest głupie, więc lepiej nic nie pisz bo mi się nie chce odpisywać i Mati zaraz będzie się pluł że mnie zatkało.

ocenił(a) serial na 2
inkawa

Oj odezwała sie ta co ,,ma zycie",a zachowuje sie jak głupi troll,ktory tylko czeka zeby cos namieszać i zaczac kłótnie. Ps współczuje mężowi ( jak go masz),a jak nie to dziecia takiej matki, ktore pozniej moze beda miec.

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

DRUŻYNA PIERŚCIENIA A.K.A. LIGA NIEZWYKŁYCH DŻENTELEMENÓW = GENIALNY POMYSŁ, JUŻ TYLE RAZY BYŁ I SIE SPRAWDZIŁ

a jasiek że puknie danke to w sumie nawet jestem za, tylko żeby nie wyglądało to jak w komedii romantycznej, gdzie on ją całuje, łzawa muzyczka i kamera złazi w dół i filmuje dywan a później sie budzą goli w łóżku z papieroskiem tylko niech ją faktycznie dobrze wydyma, imersywnie i przekonująco żeby to pokazali

użytkownik usunięty
Kinokio

Biedne letnie dziecko. Oczywiście, że będzie cukierkowo, a gołego zobaczysz jedynie Jona. Nastolatki, które na to czekają to ostatni fani jacy pozostali dedekom i pod nich pisze się scenariusz.

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

Przecie ten serial spadł o 185965487 poziomów po 4 sezonie XD Da się niżej?

ocenił(a) serial na 2
WTTW_FILM

Mowa o grze o tron? Tak pełna zgoda. Od 5 sezonu to jest masakraaaa

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

No jest to forum o gocie więc o nim mowa. Bardzo lubię ten serial ale kirwa, teleporty, tytuły danki, wykastrowanie z charakteru wielu fajnych postaci i sporo błędów logicznych... Tego za wiele :D

ocenił(a) serial na 2
WTTW_FILM

Sezony 1-4 byly rewelacyjne

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

No były ale piąty ssał, 6 miał sporo fajnych odcinków ale ile ich było? 3-4? 6 zapychaczy zjebało wszystko.

ocenił(a) serial na 2
WTTW_FILM

Skończyły sie książki i efekty widać :D

ocenił(a) serial na 7
mateuszz27

Teraz mniej odcinków, więcej akcji i mniej czasu na zapychacze może podratuje, no przynajmniej jestem pewien że gorzej niż w sezonie 5 nie będzie.

ocenił(a) serial na 2
WTTW_FILM

Nie mo gorzej niż 5 sezon napewno nie.

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

Martin mógł by im pisać scenariusze skoro książek mu sie nie chce. Nawet nie czekam na to gówno hehe 0 hype hiihihihihihihih

ocenił(a) serial na 2
TyrionLanister

Całe to oczekiwanie na wichry zimy obróciło sie przeciw Martinie. Juz taniec ze smokami to gowno. Sen o wiośnie prawdopodobnie nie powstanie. Martin powinien wszystko poprawić od uczty dla wron. Tam zaczęło sie psuć.

użytkownik usunięty
mateuszz27

A czytałeś? Uczta dla wron jest najlepsza i najbardziej dojrzała pod względem stylu, umiejętności pisarskich i przesłania. Do wyrzucenia jedynie postać Aryi.

mateuszz27

Zgadzam się z Tobą w 100%. W ogóle ten cały serial to jeden wielki gniot bez fabuły. Nawet grzech fatmagul czy królowa jednej nocy to przy tej "grze o kibel" są jak Mercedes przy dacii. Sześć sezonów o ruchaniu, gadaniu i zabijaniu się nawzajem bez powodu... gniot do potęgi entej. Jak chcesz coś fajnego to polecam Breaking Bad i Stranger Things.

ocenił(a) serial na 10
KrolBigosu

Hehe z tego Strange things to w sumie nie wiem skąd fenomen 0 fabuły taki se familiny horrorek i jeszcze przygłupy z filmwebu w topce seriali umieścili go wyżej niż Rodzina Soprano faceplam

użytkownik usunięty
TyrionLanister

Familijny horror Lol, chyba najlepsze określenie. Ten serial jest jeszcze bardziej dziecinny, niż GOT. Fenomen jest stąd, że serial jedzie na tanim chwycie "inspirując" się latami 80, na które jakiś czas temu był hype, odwołując się do sentymentów widza, do którego jest skierowany.
Jedynie muzyka była tam dobra, ale to ani na plus ani na minus dla bezfabularnego serialu.

ocenił(a) serial na 2
KrolBigosu

Oba oglądałem hehe

mateuszz27

Wobec tego nie mam Cię czym zaskoczyć :D Sam zbyt wielu seriali już nie widziałem, no chyba, że polskie gnioty...

ocenił(a) serial na 10
KrolBigosu

NARCOS DOBRY SERIAL POLECAM

ocenił(a) serial na 2
TyrionLanister

Tak i gomorra rowniez

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Ripper Street jest zajebisty i Bronn w głównej roli a Barristan i Benjen jako czarne charaktery

ocenił(a) serial na 2
Kinokio

Wyglada to niezłe :D Powiedz wiecej P tym serialu. Brutalny? Jak. Klimatem?

ocenił(a) serial na 8
mateuszz27

Mocny, brutalny, ale przede wszystkim smutny, dlatego nie każdemu się spodoba. Ale ja nie lubie lekkich, łatwych filmów, bo.już za dużo ich widziałem. Dla mnie najważniejsze jest aktorstwo i ciekawe postacie.

Na początku taki pół-procedural, ale później się robi się ciekawie.

ocenił(a) serial na 2
Kinokio

To widzę ze pozycja obowiązkowa bo lubię takie filmy:D