Serio, 6 sezon is coming. Błagam, nie róbcie spamu jak było poprzednio. Załóżcie jeden temat, zapełnijcie go do 1000 wypowiedzi, a nie zakładajcie pierdyliard nowych i zapychajcie ludziom skrzynki. To niczemu nie służy.
PS. Trójgłowa hulajbando liczę na poparcie.
Masz rację i zgadzam się, że spam niczemu nie służy, ale i tak życzę Ci powodzenia :P
(Spam będzie jeszcze większy, bo z sezonu na sezon widownia rośnie)
No niestety, ale mam nadzieję, że raz na ruski rok coś do głów tego plebsu z FW wejdzie.
Mam też nadzieję, że na każdy odcinek będzie jeden temat i wpisy wszystkich.
Coś jak teraz TWD udaje się ogarnąć.
Obawiam się, że niewielu przeczyta ten apel i znów będziemy mieli do czynienia z kilkudziesięcioma tematami po każdym odcinku. Powinniśmy podziękować filmwebowi za bzdurne "najlepsze wypowiedzi".
Najgorsze jest to, że jest tu parę ciekawych postów i obserwuje się forum, ale z drugiej strony gigantyczna fala spamu która leci prosto w twarz jest niezbyt wygodna. Chyba odznaczę sobie tą opcje po premierze 6 sezonu.
Przy piątym sezonie, za każdym razem gdy zaglądałem na filmweb po kilku/kilkunastu godzinach od premiery odcinka miałem co najmniej dwadzieścia powiadomień. Obłęd.
Cóż, ja obserwuję parę forów/tematów i dzisiaj obudziłem się ze 195. Jak dojdzie do tego GoT, to chyba odznaczę parę...
Raczej nie, bo większość nie łamie regulaminu i mimo wszystko są o danej tematyce. Co nie umniejsza faktu, że robi się po prostu syf.
Zamiast tego admini powinni wycofać te żałosne facebookowe "łapki" i przywrócić stare sortowanie tematów na forum. Problem byłby z głowy.