PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408236
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Bardzo mnie zdenerwowała scena, w której Jon Snow wstaje z martwych. Dla mnie to jest za proste-w tym serialu wystarczy wymamrotać kilka obco brzmiących słów, i bohater wraca do życia. Nie podoba mi się to.

RaiderRex

Nie wiesz jeszcze, jaka była cena tego wskrzeszenia. Może jak w serialu "Pushing Daisies" za ożywionego umiera gdzieś inna istota. Poza tym są spekulacje, że duch Jona przetrwał w ciele jego wilkora i może jego dni są policzone.

ocenił(a) serial na 8
bazant57

Bolton się reinkarnował w ciele Janka, to oczywiste przecież.

Kinokio

Dowiemy się, gdy zacznie obściskiwać co tęższe kobiety Dzikich.

ocenił(a) serial na 10
RaiderRex

Coś w tym jest, wydaje mi się że jakby Melisandre powtórzyła ten proces ze 2 razy to i Davos by się tego nauczył i mógłby ożywić Jona.. :D

użytkownik usunięty
RaiderRex

its a prank bro

RaiderRex

Ważne też, KTO mówi te słowa.

matiiii

I jeszcze to obudzenie się Jona-mógł na przykład powoli otworzyć oczy i na tym scena mogłaby się skończyć. Zastanawia mnie, gdzie on był w czasie między śmiercią a wskrzeszeniem. Czy mieszkańcy Westeros wierzą w ogóle w życie pozagrobowe?

RaiderRex

Co religia to pewnie jakieś wierzenia. Bardziej ciekawi mnie, co w następnym odcinku powie Jon (może też o życiu 'pozagrobowym' jeśli nie był w ciele wilkora).

ocenił(a) serial na 4
RaiderRex

Beric Dondarion mówił o nicości, czerni, nie pamiętam dokładnie jego dialogu z Mellisandre. Mam nadzieję, że konsekwentnie Jon Snow powie to samo.

ocenił(a) serial na 9
Scarecrow_P

Ta kwestia mówią, że ma być poruszona i wyjaśniona. Może już w 3 odcinku dowiemy się czy był w ciele ducha.

ocenił(a) serial na 4
returner

Po 5 sezonach przypomnieli sobie, że reszta Starków też ma zwiazek z wilkorami ;P

ocenił(a) serial na 9
Scarecrow_P

Najbardziej agresywny był wilkor Rickona. Skoro ma być podarunkiem Umberów dla Ramsaya to z pewnością wilkor bronił małego.

ocenił(a) serial na 4
returner

Szkoda, kolejny zabity Stark się zapowiada.

ocenił(a) serial na 9
Scarecrow_P

Sansa, Arya, Bran i Jon mogą wszyscy z nich dożyć do 8 sezonu.

ocenił(a) serial na 4
returner

No Jon to kwestia dyskusyjna ^^ Zgonował niedawno. Ale permanentnie nie musi żyć, skoro efekt końcowy może być taki jakby żył cały czas.

ocenił(a) serial na 9
Scarecrow_P

Uznajmy go za żywego. Zobaczy się czy będzie z nim całkiem ok.