Tommen i Margaery "baraszkują" w łóżku w sezonie 5? Przecież chłopak ma jakieś 8/9 lat, wtf HBO!
Przypomnę tylko, że w książce Tommen nie robi nic poza zabawą z kotami, a tutaj na ekranie już robią z niego seksualna zabawkę. Szczególnie w odcinku 3 sezonu 5 widać tę scenę, nie będę spoilierował co i jak, ale to obrzydliwe. HBO samo przeciąga strunę.
bądź tak dobry i podaj czas, bo nie chcę oglądać całego odcinka, ale jestem ciekawy co cię tak zbulwersowało :d
Nie wiem o co się rozchodzi autorowi tematu, przecież to dalsza część gry Margaery, teraz to już zupełnie chłopaka owinęła wokół palca ;] A nic nie pokazali oprócz ruszania się kołderki przez parę sekund, więc wielkie mi halo ;) A aktor grający Tommena ma 17 lat ( zazdroszczę mu trochę ) :d
Ale to jawnie niszczy wątek Tomena. Np: gada z Marg o jej bracie, który jest uwięziony i on idzie się wykłócać. W książce to jest niewinne dziecko, a tutaj to już dorosły.
No dobra, ale nie zmienia to aż tak drastyczni ich wątku., Wyobrażasz sobie nagle Sansę, która rozgrywka swoich wrogów?
Ależ Sansa będzie w serialu rozgrywać swoich wrogów. To się zacznie już w tym sezonie. Jeszcze dwa lata i serial się skończy; bohaterowie muszą kiedyś dorosnąć. Czego się spodziewałeś?
Oznaczył byś temat jako spoiler buraku, właśnie się i tak miałem zabierać za 3 odcinek ale "chamstwa w państwie nie zniese".
Debilem to ty może jesteś, ale pisałem o książce, to raz, a dwa, no dobra, ma 13 lat i co? 13 latek rypiący dorosłą babeczkę? HBO promuje pedofilię.
może nie jest za piękna, ale i tak każdy normalny 13-latek na pewno chciałby ją przelecieć ;)
pedofilia dotyczy dzieci poniżej wieku dojrzałości seksualnej. jeśli już to hebefilia (idiotyzm zresztą, bo to zupełnie naturalne).
a już w średniowieczu było to całkowicie normalne - odkąd fizycznie możesz, nie jesteś już żadnym dzieckiem; proste.
No ale już nie jesteśmy w średniowieczu, a twórcy dodają wątki, których nie było w książce (seks Mar i Tomena), więc to jest zwykłe promowanie pedofilii.