PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408104
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Chodzi mi o Drone. Nie podjął chyba tam ani jednej dobrej decyzji. Zrobili z niego przygłupa poziom Total . Dlaczego ?

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Żebyś ty dostał więcej propsów.
A tak serio, nie tylko Jaime padł ofiarą dedeków w tym sezonie. D&D z większości bohaterów zrobili mózgowych impotentów.

ocenił(a) serial na 10
raschel97

Wiadome Stannisa można dołożyć

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

I m.in. Littlefingera wykastrowano z mózgu.

użytkownik usunięty
12Lisek

Stannisa również.Sansa jak zwykle uciemięzona panna w opałach.Brienne stalker i zabójca najciekawszych postaci,a tępa jak nieszczęscie.Littlefinger jak napisałeś brak mózgu.Varys teleporter.Jaime ciapa i idiota.Doran w ogóle nie spiskuje.Myrcella otruta i postarzała.Ellaria krwiożercza.Sandsnejki to obrażone gimbusiary.

ocenił(a) serial na 10

Do wszystkiego sie zgadam oprócz Varysa. Jak teleporter ? A co do Dorana to mi sie wydaje że będzie to można stwierdzić w 6 sezonie bo mało go było i może Trystene miał tam jakąś role

użytkownik usunięty
TyrionLanister

Bo raz jest tu,raz tu,a w 6 sezonie okaże się,że zabije Kevana będąc w Meereen

ocenił(a) serial na 10

Nie było go pokazane od 3 odcinka. A on jechał do Meereen. Na pewno jak usłyszał że Tyrion dotarł do Meereen i dany go przyjeła to od razu wychylił nosa

ocenił(a) serial na 10

A co do Kevana wątpię że w serialu to Varys go zabije już bym bardziej obstawiał Cersei

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Po by było beznadziejne. Lannisterowie w serialu się sami wybijają. Już zabicie kuzyna przez Jaimego było dla mnie przegięciem.

ocenił(a) serial na 10
raschel97

Tyrion i Jaime są zabójcami krewnych więc Cersei też musi być :D