Chodzi mi o Drone. Nie podjął chyba tam ani jednej dobrej decyzji. Zrobili z niego przygłupa poziom Total . Dlaczego ?
Żebyś ty dostał więcej propsów.
A tak serio, nie tylko Jaime padł ofiarą dedeków w tym sezonie. D&D z większości bohaterów zrobili mózgowych impotentów.
Stannisa również.Sansa jak zwykle uciemięzona panna w opałach.Brienne stalker i zabójca najciekawszych postaci,a tępa jak nieszczęscie.Littlefinger jak napisałeś brak mózgu.Varys teleporter.Jaime ciapa i idiota.Doran w ogóle nie spiskuje.Myrcella otruta i postarzała.Ellaria krwiożercza.Sandsnejki to obrażone gimbusiary.
Do wszystkiego sie zgadam oprócz Varysa. Jak teleporter ? A co do Dorana to mi sie wydaje że będzie to można stwierdzić w 6 sezonie bo mało go było i może Trystene miał tam jakąś role
Nie było go pokazane od 3 odcinka. A on jechał do Meereen. Na pewno jak usłyszał że Tyrion dotarł do Meereen i dany go przyjeła to od razu wychylił nosa
A co do Kevana wątpię że w serialu to Varys go zabije już bym bardziej obstawiał Cersei
Po by było beznadziejne. Lannisterowie w serialu się sami wybijają. Już zabicie kuzyna przez Jaimego było dla mnie przegięciem.