PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408263
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Jak sądzicie - czy ktoś z obrońców Winterfell wpadnie na pomysł iż należy oczyścić bądź choćby zablokować kryptę Starków?
Już od dawna można wysnuć wniosek iż kulminacyjnym momentem bitwy z nieumarłymi będzie atak Szkieleta Neda od tyłu i wzbudzenie paniki w mieszkańcach północy. Nikt jak dotąd nie poruszył tego problemu przez co wszystko robi się zbyt... przewidywalne.

Martin von Carstein

Wytaczająca się z krypty niebieskooka głowa Seana Beana byłaby hitem.

ocenił(a) serial na 7
anewmi89

Nieumarły Sean Bean będzie się mścić za te wszystkie filmy w których padł...

Martin von Carstein

Nic z tych rzeczy. Gdy Nocna Straż pojmała Ygritte i Jon miał ją stracić, mówiła żeby ściął jej głowę, bo inaczej po niego przyjdzie. Ned jest poza zainteresowaniem NK.

ocenił(a) serial na 7
Martin von Carstein

Ten odcinek wyjaśnił wątek.

Nie pomyśleli.

Ba, zamkną we wnętrzu kobiety wraz z dziećmi i wspominają o tym na każdym kroku. Biję brawo DeDekom za dopracowanie tego wątku.

ocenił(a) serial na 10
Martin von Carstein

Może nie wiedzieli jaki zasięg ma moc NK.

ocenił(a) serial na 7
marcinfw

Istnieje coś takiego jak "przezorność", zgodnie z którą zakłada się najgorsze.
Nie zamyka się żywych z umarłymi jeżeli ktoś nam wrogi potrafi tych drugich wskrzesić. :P

Martin von Carstein

Gendry mógł pozakładać żelazne obejmy na sarkofagi.

ocenił(a) serial na 7
bazant57

Łeh, łapami je porozbijali.
Gendry mógł porozbijać im czaszki. Można było je tez po prostu wyjąć i ułożyć na stercie... albo w jakimś ciemnym sarkofagu. Problem rozwiązany. :)

Martin von Carstein

Albo spalić profilaktycznie.

Martin von Carstein

Tyle pokazują to piórko z krypty, że to chyba tym piórkiem zabiją Nocnego Króla.

ocenił(a) serial na 7
Martin von Carstein

A jednak. Starkowie powyłazili z krypt...

Martin von Carstein

Ale nie ci, co trzeba. Miałem pomysł, że w zapowiedzi Arya ucieka przed Rickonem. Ale co ja tam wiem...

ocenił(a) serial na 7
bazant57

Też miałem taką nadzieję i tak byłoby zapewne po Martinowsku. No trudno, anonimowi Starkowie muszą wystarczyć do podkreślenia głupoty scenarzystów.

Martin von Carstein

Ale za to niektórzy byli królami Północy przed podbojem Targaryenów.