Napiszcie gdzie bo szukam i jakos nie znajduje, dzieki z gory
o 3 w nocy to będzie na hbo :) Przyjdzie czas , że wam to zamkną jak już pozamykali torrenty.
streamy hbo o 3 w nocy da się znaleźć, między innymi włąśnie na wizja tv
i torrenty te z którymi miałam do czynienia też mają się dobrze, nie wiem co tak pozamykali :D
No tak te strony takie jak torrenty.org czy tnt torrent były dobre bo tam nie było wirusów , a teraz jak pobierzesz plik torrenty to jakiś wirus w przeglądarce wyskoczy , reklamy itd.
pirate bay >Jakiś czas temu coś z tamtąt pobrałem to przez pół roku nie moglem walic tego syfu się pojawiało potem w przeklądarce .
Jak ja lubię płacz i narzekanie ludzi na chociażby takie torrenty, gdzie oni sami są sobie winni jeśli już jakiś syf złapią, to o czym piszesz nie jest wirusem jak już to toolbar. Możesz takie coś złapać jeśli sobie bezmyślnie instalujesz jakieś programy i klikasz dalej dalej dalej. Na torrentach nie ma wirusów, gdyby jakiś torrent miał wirusa to nie przetrwałby, gdyż nikt by go nie seedował xDDDD Zaopatrz się w coś co można nazwać antywirusem a nie trzymasz antywirusy typu AVG a później narzekasz na syf w komputerze. Takim jak ty to nawet format nie pomoże bo na drugi dzień będą mieć taki sam system jak przed reinstalacją XDD
seriale online - są linki do wersji po angielsku, z polskimi napisami i lektorem
Nie oglądam nigdy całych odcinków, jedynie reakcje płaczących Amerykanów na jutubie.