PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408236
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Snow zejdą się z matką smoków i będą walczyć z zimnymi. Nie oglądałem jeszcze 7 sezonu ale tak widzę zakończenie serialu

ocenił(a) serial na 2
marcingu

W finale 7 sezonu ma runąć mur i zginąć cała nocna straż. Król innych zniszczy wszystko za pomocą zabitego wczesniej smoka dannyres. 8 sezon ma mieć 6 odcinka i ma to byc sezon z największym rozmachem w historii seriali. Pewnym jest ze wszystkie smoki do końca serialu zginą.
Moje przewidywania:
Na początku finałowego sezonu zginie carsei, żelazny bank sie zemści i wrócą do bravos. Jedna bitwa o królewska przystań wszyscy kontra euron. Tam sie go pozbędą. Inni bedą maszerować w tym czasie na południe i zabijać wszystko co żyje. Olbrzymy bedą siać spusztoszenie. Wszyscy sie zawołają i razem stoczą prawdopodobnie najdłuższa możliwa bitwa z innymi. Walyrianska stał zostanie wczesniej odpowiednio przygotowana. Giną wszystkie smoki, Danka, melisandre, varys, bron, ktos ze starkow, jaime. I wiele wiele innych,

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

zapewne zginie Arya. Chyba w książkach ktoś jej przepowiedział, ze po długiej zimie znajdą jej zamarznięte ciało z igłą w ręku. Poza tym sądze. że Cerseri do końca będzie się starała zwalczać swoich wrogów, nawet gdy dowie się o Innych. Jej chęć zemsty przysłoni zdrowy rozsądek. Sądzę, że nikt Białych Wędrowców nie powstrzyma. Dotrą aż do Dorne.
Myślę, że nie będzie szczęśliwego zakończenia.

ocenił(a) serial na 8
marcingu

Ja myślę, że serial skończy się z siedzącą na Zelaznym Tronie.........................................................Cersei. Ta baba jest jak karaluch, niemal nie do wytępienia, a większość bohaterów zginie w walce z Nocnym Królem, m.in. Danka.
Dany zginie, Jon dowie się, że jest Targarienem, ale że to Jon nie zrobi z tego wielkiego halo i zostanie na północy. Aria może zginąć wymachując Igłą, tak samo Jamie, który w przeciwieństwie do siostry postanowi pomóc po tym jak mur padnie, Theon po śmierci siostry (którą wykończy wuj) zginie w walce na pólnocy, Bran też się pożegna z życiem po tym jak Król Zombie go dopadnie. Ostaną się Sansa, być może Jon i Tyrion,a Cersei wyłga się jakimś pokrętnym kłamstwem, by Żelazny Bank odroczył splatę dlugu i nie nasłał na nią wynajętego Człowieka Bez Twarzy. Pretendentów do tronu nie będzie się musiala obawiać, bo zwyczajnie już żadnego nie będzie Ach i jeszcze Euron.. on też się ostanie, kanalie zawsze przezywają 'tych dobrych' więc bym się nie zdziwila, że gdy Jamie'go braknie a Cersei zaswędzi wezmie sobie za męza Eurona, i będą żyć długo i szczęśliwie nasyłając skrytobójców na Sansę, którą będzie bronic Podrick, dzięki umiejętnosciom nabytym od Ślicznotki Brienn. Taka optymistyczna wizja mnie nawiedziła, ciekawe ile z tego się spelni.