PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408139
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

czas temu przymierzałem się do obejrzenia tego serial ,i chciałem zdobyc trochę info od doświadczonych fanów.Wówczas powiedziano mi żebym nie sprawdzał spoilerów itd bo zaskoczenie to siła serii.Jednak w rozmowach kolesi na lekcjach,znajomych ,par kwejkach itd i opini nauczyciela wyciekło troche info mimowolnie. Obejrzałem ze 3 odcinki i już dzięki wyżej wymienionym wiem że :
Jaimie wypchnął Brana z okna
Eddard będzie miał egzekucję
Joffrey zostanie otruty
Będzie zamach na życie Robba Starka
Jaimie straci dłoń

Czy znając te fakty oglądając dalsze odcinki jest możliwość że ten serial wciąż będzie niesamowity ?

użytkownik usunięty
dawid10809

Myślę, że książki są lepsze, ale serial też OK i śmiało możesz oglądać.

ocenił(a) serial na 8
dawid10809

Może nie "niesamowity", bo (to chyba nie spoiler) 5 sezon rozczarowuje, ale to o czym piszesz nie wpływa na ogólny odbiór, to tylko kilka głównych wydarzeń, a dużo ważniejsze są pewne szczegóły, to co się dzieje - pozornie - na drugim planie. Poza tym scena z Jaimiem i Brandonem jest już w pierwszym odcinku, a los Robba był do przewidzenia, po tym jakie podjął decyzje.

ocenił(a) serial na 10
dawid10809

No raczej najciekawsze losy Tyriona. A żadnych widze nawet nie zaspolierowali. Oglądaj

TyrionLanister

O Tyrionie, nic nie spoilerowali ale z tego co słyszałem to ciekawa postać. Chociaż przez te 3 odcinki najbardziej polubiłem Jaimie'ego . Pooglądam trochę i dam znać jak mi się serial przyjął

dawid10809

Ja obejrzałem serial po przeczytaniu książek, a i tak się nie nudziłem. Te kilka spoilerów nie powinno zepsuć zabawy.