Ten serial zalatywał tandetą od początku do końca, ani strachu, ani brutalności a o jakimkolwiek napięciu lepiej nie wspominać. Serial płytki do tego długi i nudny. Raczej dla mało wymagających intelektualnie ludzi (nie ubliżając tym którym się podobał).
wtf patrzę co oceniłeś żeby pojechać po twoich upodobaniach, od razu rzucił się "Underworld" który to NA PEWNO nie jest kiczem dla mało wymagających intelektualnie ludzi XDDDD i co, na forum tego filmu komentarz jak twój
"Zalatywał tandetą od początku do końca, ani strachu, ani brutalności a o jakimkolwiek napięciu lepiej nie wspominać. Film płytki do tego długi i nudny. Raczej dla mało wymagających ludzi (nie ubliżając tym którym się podobał)"
znaczy ja rozumiem że jesteś trollem, ale być trollem który nawet pisać nie umie to wstyd, a bycie dobrym trollem to sztuka, musisz poćwiczyć
Nazywasz mnie trollem tylko dlatego, że serial mi się nie podobał i oceniłem go na 1/10?
Bo założyłeś konto dziś i pierwsze co to wystawienie 1 i napisanie (kopiuj wklej) tego posta? ktoś rzetelnie oceniający nie dałby 1, nawet nie patrząc na fabułę serial zasługuje na więcej
Bo kopiujesz wypowiedź innego użytkownika z forum filmu który oceniłeś na 10♥, filmu który jest kiczem i tandetą...nie chce Ci się napisać swojego zdania tylko powielasz cudze.
Bo oczekiwałeś strachu po grze o tron (wtf).
a niby dlaczego? bo nie dałem dychy filmidłu nad którym ty się onanizujesz? dałeś dychę jakiemuś gniotowi i myślisz, że jesteś trendy?
Tak, dlatego jesteś trollem, a nie użytkownikiem. Onanizować to się możesz, gdy tata z kolegami wróci.
nazywasz adwersarza trollem tylko dlatego, że jego zdanie nie pokrywa się z twoim?
Czyżby to subkonto Leif-Errikson? Średnia IQ tego forum spadnie chyba o 50 punktów.
Spostrzegawczy jesteś nawet dziwi mnie ze w ogóle komuś chce się odpisywać w takich tematach ani typ zabawny a inny koleś nabił mu ponad 100 wpisów xD
Mnie to bawi, że takiemu typowi chce się sięgać dna i poświęcać swój czas na takie bzdety (ja i tak siedzę przed komputerem więc co mi tam).Poza tym trochę martwe to forum.
A w sumie. A kiedyś to było nawet po zakończeniu sezonu forum nadal było żywe jakieś dyskusje o czymś tam teraz coś upadło
Niestety jesteś jednym z użytkowników, którzy nie widzą skali 1-10, ale 1 i 10.