PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408199
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Ten serial zalatywał tandetą od początku do końca, ani strachu, ani brutalności a o jakimkolwiek napięciu lepiej nie wspominać. Serial płytki do tego długi i nudny. Raczej dla mało wymagających intelektualnie ludzi (nie ubliżając tym którym się podobał).

ocenił(a) serial na 10
United_States

wtf patrzę co oceniłeś żeby pojechać po twoich upodobaniach, od razu rzucił się "Underworld" który to NA PEWNO nie jest kiczem dla mało wymagających intelektualnie ludzi XDDDD i co, na forum tego filmu komentarz jak twój

"Zalatywał tandetą od początku do końca, ani strachu, ani brutalności a o jakimkolwiek napięciu lepiej nie wspominać. Film płytki do tego długi i nudny. Raczej dla mało wymagających ludzi (nie ubliżając tym którym się podobał)"

znaczy ja rozumiem że jesteś trollem, ale być trollem który nawet pisać nie umie to wstyd, a bycie dobrym trollem to sztuka, musisz poćwiczyć

ocenił(a) serial na 1
inkawa

Nazywasz mnie trollem tylko dlatego, że serial mi się nie podobał i oceniłem go na 1/10?

ocenił(a) serial na 10
United_States

Bo założyłeś konto dziś i pierwsze co to wystawienie 1 i napisanie (kopiuj wklej) tego posta? ktoś rzetelnie oceniający nie dałby 1, nawet nie patrząc na fabułę serial zasługuje na więcej

Bo kopiujesz wypowiedź innego użytkownika z forum filmu który oceniłeś na 10♥, filmu który jest kiczem i tandetą...nie chce Ci się napisać swojego zdania tylko powielasz cudze.

Bo oczekiwałeś strachu po grze o tron (wtf).

ocenił(a) serial na 1
inkawa

coś się uczepił na ten Underworld?

ocenił(a) serial na 1
inkawa

Underworld to arcydzieło i najlepszy horror w historii kina.

ocenił(a) serial na 8
United_States

Jesteś marnym trollem, bez cienia humoru i finezji

ocenił(a) serial na 1
niwrok_2015

a niby dlaczego? bo nie dałem dychy filmidłu nad którym ty się onanizujesz? dałeś dychę jakiemuś gniotowi i myślisz, że jesteś trendy?

ocenił(a) serial na 8
United_States

Tak, dlatego jesteś trollem, a nie użytkownikiem. Onanizować to się możesz, gdy tata z kolegami wróci.

ocenił(a) serial na 1
niwrok_2015

nazywasz adwersarza trollem tylko dlatego, że jego zdanie nie pokrywa się z twoim?

ocenił(a) serial na 6
United_States

Daruj sobie ustawianie nowych nicków.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 6
United_States

Czyżby to subkonto Leif-Errikson? Średnia IQ tego forum spadnie chyba o 50 punktów.

ocenił(a) serial na 10
eleanora

Spostrzegawczy jesteś nawet dziwi mnie ze w ogóle komuś chce się odpisywać w takich tematach ani typ zabawny a inny koleś nabił mu ponad 100 wpisów xD

ocenił(a) serial na 6
TyrionLanister

Mnie to bawi, że takiemu typowi chce się sięgać dna i poświęcać swój czas na takie bzdety (ja i tak siedzę przed komputerem więc co mi tam).Poza tym trochę martwe to forum.

ocenił(a) serial na 10
eleanora

A w sumie. A kiedyś to było nawet po zakończeniu sezonu forum nadal było żywe jakieś dyskusje o czymś tam teraz coś upadło

ocenił(a) serial na 6
United_States

Niestety jesteś jednym z użytkowników, którzy nie widzą skali 1-10, ale 1 i 10.

United_States

Człowieku, Ty się ogarnij.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem