PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408104
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Do Cersei z tym naszyjnikiem ? Wydaje mi sie że nie Ellaria wydawała sie trohce zaskoczona że Jaime przyjechał do Drone nie ?

TyrionLanister

Mi sie wydaje, że to Elaria i bękarty wysłały groźbę. Jak Myrcella powiedziała, że jej naszyjnik skradziono było wyraźne zbliżenie na ich gęby i 'znacząca wymiana spojrzeń'.

ocenił(a) serial na 10
szepcik

Ale niby po co ? W ogóle o tym nie wspominały chyba nie myślały że wywołają wojne jakąś groźba. Czekały tylko na Ellarie aż przyniesie im odpowiedz czy Doran idze na wojne czy nie. A potem wiadome że zaproponowała zabicie Myrcelli nic nie było o groźbach

TyrionLanister

Po to, żeby namieszać. Liczyły, że Cersei zareaguje i zrobiła to - wyslala brata.

użytkownik usunięty
TyrionLanister

pewnie sie okaże że to misterny pran Dorana

ocenił(a) serial na 10

Uwierzył bym ja by zabił Jaimego i Bronna. A tak to po co ?

użytkownik usunięty
TyrionLanister

bo to tak bardzo misterne ze nikt nie zrozumie

Nie, bo nie wysyłałby wtedy swojego syna do Kings Landing prosto w paszczę lwa. Przecież teraz Lannisterowie pewnie uwięzią Trystane'a dopóki Doran nie odeśle im głów bękarcic. Jeśli Doran miał w zanadrzu jakiś spisek przeciwko panującemu, to Ellaria raczej pokrzyżowała mu plany swoją zemstą (stąd jego wk.urw i groźby że nie dostanie drugiej szansy - przy tej scenie nie było przecież Jaime'go ani Myrcelli, więc nie był to ich wspólny plan) i teraz albo będzie go musiał wcześniej zacząć realizować albo na jakiś czas się wycofać.

użytkownik usunięty
BLABLABLA123

a może to tak bardzo misterne że Trystan miał być koniem trojańskim w stolicy?