ucieknie z krwawych godów 2.0, zostanie złapany przez bractwo czy zabity
no i co z Bronnem?????????
Dla mnie to podejrzane, niezdziwilbym sie jakby w ten sam sposob portraktowali freyow.
Ale kto miałby urządzić te krwawe gody 2? Arya, Beric z Thorosem czy może lordowie Dorzecza, których nigdy nawet nie widzieliśmy?
Ma 92 lata i miał wspaniałe życie, może odejść. Lepiej żyć jak Walder i zostać zabitym, niż żyć jak Sansa i przeżyć.
Ale Sansa miała taką satysfakcję jak ogary rozrywały bękarta... Też go nienawidziłam, ale jej chyba bardziej... Niech ją tylko dostanę.
Zniszcz Starków, Lannisterów i innych z tego koła, żeby nie było że to tylko gadanie.
Czas słowa zamienić w czyny!
A CO ZROBIŁAM W MEEREEN ? TERAZ MAM ŻELAZNĄ FLOTĘ I MOGĘ RUSZAĆ DO WESTEROS. ZNISZCZĘ ICH WSZYSTKICH.
Meereen to nic, panowie to idioci. Po tym co się stało w Astaporze tak po prostu przyszli na negocjacje, niczego ich to nie nauczyło.
Szary Robak ich ubił. Dobrze zrobiłaś, nie słuchaj Tyriona. Za to co powiedział o królu Aerysie powinien spłonąć.
W SUMIE RACJA... CZEKA GO ŚMIERĆ, ALE NAJPIERW ODZYSKA SWÓJ ZACHÓD I KIEDY JUŻ POMYŚLI, ŻE BĘDZIE ŻYŁ SZCZĘŚLIWIE... BUM ! I NIE ŻYJE.
Nie. Na razie nie myślę o małżeństwie...
Chyba, że Drogon. W końcu mam smoczą krew :)
No wiesz jesteś przecież królową i wolno ci wszystko. Więc, żeby w życiu był smaczek raz dziewczyna, raz zwierzaczek ;-)
Drogon, to twoje dziecko. Wiem, że kazirodztwo to dla ciebie normalka, ale z bratem nie z synem. sama teraz spal się ze wstydu !
Mi ramseya było szkoda jak go jon okładał :( to ten zszokowany usmiech z czerwonym okiem :( płakać sie chciało. Wolałbym zeby uciek i dołączył do danyres.
Jaime to nawet śmieszna postać pierw chciał szybko zdobyć Riverun i wracać do Cersei tymczasem poszedł na imprezke do freyów
MAM JORAHA. NO I DAARIA, ALE ICH TRZEBA SPALIĆ.
ALE ZABIERA MI CZASEM CZAS ANTENOWY.
ALE TWOJA SIOSTRA GO ZABIŁA.
JA ŁADNIE I EPICKO ZJARAŁAM PANÓW NIEWOLNIKÓW. TY ZAŚ ZROBIŁEŚ Z SIEBIE FRAJERA, UMAZANEGO WE KRWI I ZGINĄŁBYŚ GDYBY NIE LF, CO ZABIŁ CI OFICJALNEGO OJCA NIE URATOWAŁ CI DUPSKA.
Ale nie napisałem że to ja go zabiłem,tylko obiłem mordę ty będziesz następna