PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408316
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Nie oglądam GoT(obejrzałem tylko pierwsze trzy sezony) ale kolega namówił mnie tekstem: Ej chcesz obejrzeć najbardziej g**** bitwę jaką kiedykolwiek widziałeś? No a ja: Pewnie dawaj. I co podsyła? Odcinek z GoTa. Straciłem te kilkadziesiąt minut i zobaczyłem ciemność i chaotyczną pracę kamery jak w przypadku niskobudżetówek (pewnie w celu ukrycia braku budżetu, którego całość poszła na smoki). GoT jakoś nigdy mnie nie zachwycał, a książki mimo wszystko są o niebo lepsze. Serial mnie nie kupił zupełnie ale mimo wszystko uważałem go za kawał porządnie wykonanej roboty. W temacie fantasy nic świeżego, ale całkiem spoko się oglądało przy piwku. Serial nadrabiał epicką realizacją i staraniami twórców. Każdy odcinek był dopracowany. A ta bitwa... No takiej fuszerki to ja się nie spodziewałem. Wiedziałem, że serial kiedyś obniży poziom (jak każdy, który ciągnie się w nieskończoność), ale nie spodziewałem się, że w najgorszy możliwy sposób jaki można sobie wyobrazić. W takich momentach cieszy mnje, że nie jestem fanem GoT. XD

ocenił(a) serial na 10
corristox

mnie też cieszy, że nie jesteś fanem got

inkawa

Nie jestem fanem serialu. Książki nawet lubie, ale nie bardziej niż dzieła Tolkiena czy Sapkowskiego.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 8
corristox

albo na honoraria dla aktorów poszła nie na smoki