PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408316
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Chyba we wszystkich księgarniach internetowych nie mają tej książki! A bardzo chciałbym przeczytać

jigsaw_7

polecam biblioteki. u mnie w mieście (80 tys. mieszkańców) w trzech bibliotekach jest tak książka

ocenił(a) serial na 9
jigsaw_7

12 kwietnia wyjdzie nowe wydanie. Będzie w twardej oprawie. Cena: 60 zł. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
rumburako

Świetnia cena... No cóż chyba będe musiał sie przejsc do biblioteki ale wolałbym jednak kupić w normalnej cenie :P

ocenił(a) serial na 9
jigsaw_7

Stare wydanie, w miękkiej oprawie kosztowało 50 zł, więc cena książki w twardej oprawie wcale nie wygląda tak źle.

jigsaw_7

Na Allegro znajdziesz sporo egzemplarzy:) Jest wydanie z filmową okładką po 37 zł (miękką), jest też całość za 178 zł.

ocenił(a) serial na 9
tara_filmweb

Z tego, co czytałem (m.in. na stronie wydawnictwa) będzie tylko wydanie w twardej oprawie. Data premiery przesunięta została na 19 kwietnia.

rumburako

No, to jestem ciekawa co zrobi "mój" sprzedawca. W sobotę kupiłam książkę w miękkiej oprawie, z datą wysyłki 12 kw.
Można też kupić na Allegro starsze wydania, z rysunkami na okładce - treść zapewne ta sama;)

ocenił(a) serial na 10
tara_filmweb

Zamawiam na allegro ;p Mam nadzieje ze sie nie zawiodę :)

użytkownik usunięty
jigsaw_7

Ja pierwszy cykl mam już od wielu wielu lat i zacząłem ją czytać (w końcu), potem zobaczyłem plakaty promujące serial "Gra o tron" i bingo!! Okazało się, że o na podstawie właśnie tej powieści :) Fajnie cieszę się ale nie zacznę oglądac serialu dopóki nie skończę czytać hehe.

jigsaw_7

Warto kupic cala serie od razu

ocenił(a) serial na 10
Enquaess

Najpierw chce zobaczyc czy mi sie spodoba. Dlatego kupuje najpierw pierwszy tom :P

jigsaw_7

Są jeszcze pdf-y, tak też można sprawdzić, czy to jest to.

jigsaw_7

Żebyś się nie zraził, pierwsze 50-100-150 stron czytaj mimo tego, że naprawdę mało co będziesz kumać. Świat opisany w tej sadze jest naprawdę bardzo skomplikowany, bogaty w wątki i strasznie złożoną osobowość bohaterów. Gdy dojdziesz do pewnego momentu i Cię "chwyci" to pójdzie dalej jak masełko ;)
Ważne tylko, żeby się wgryźć i ten początek przelecieć, bo co chwile skacze się z bohatera na bohatera (taki sposób narracji). I nie zrażaj się tym, że nawet po przeczytaniu całej książki wszystkiego nie załapiesz ;) Ja dopiero przy 2 podejściu wiele wątków zrozumiałem.

ocenił(a) serial na 8
jigsaw_7

Dziwne. Jest w każdym empiku, księgarniach matras.
Winter is coming!

andrzejbodzio

W Gdyni jest satysfakcjonująca ilość w wielu bibliotekach, pożyczam od Szczurka i nie mam problemu.