Chyba we wszystkich księgarniach internetowych nie mają tej książki! A bardzo chciałbym przeczytać
12 kwietnia wyjdzie nowe wydanie. Będzie w twardej oprawie. Cena: 60 zł. Pozdrawiam.
Świetnia cena... No cóż chyba będe musiał sie przejsc do biblioteki ale wolałbym jednak kupić w normalnej cenie :P
Stare wydanie, w miękkiej oprawie kosztowało 50 zł, więc cena książki w twardej oprawie wcale nie wygląda tak źle.
Na Allegro znajdziesz sporo egzemplarzy:) Jest wydanie z filmową okładką po 37 zł (miękką), jest też całość za 178 zł.
Z tego, co czytałem (m.in. na stronie wydawnictwa) będzie tylko wydanie w twardej oprawie. Data premiery przesunięta została na 19 kwietnia.
No, to jestem ciekawa co zrobi "mój" sprzedawca. W sobotę kupiłam książkę w miękkiej oprawie, z datą wysyłki 12 kw.
Można też kupić na Allegro starsze wydania, z rysunkami na okładce - treść zapewne ta sama;)
Ja pierwszy cykl mam już od wielu wielu lat i zacząłem ją czytać (w końcu), potem zobaczyłem plakaty promujące serial "Gra o tron" i bingo!! Okazało się, że o na podstawie właśnie tej powieści :) Fajnie cieszę się ale nie zacznę oglądac serialu dopóki nie skończę czytać hehe.
Najpierw chce zobaczyc czy mi sie spodoba. Dlatego kupuje najpierw pierwszy tom :P
Żebyś się nie zraził, pierwsze 50-100-150 stron czytaj mimo tego, że naprawdę mało co będziesz kumać. Świat opisany w tej sadze jest naprawdę bardzo skomplikowany, bogaty w wątki i strasznie złożoną osobowość bohaterów. Gdy dojdziesz do pewnego momentu i Cię "chwyci" to pójdzie dalej jak masełko ;)
Ważne tylko, żeby się wgryźć i ten początek przelecieć, bo co chwile skacze się z bohatera na bohatera (taki sposób narracji). I nie zrażaj się tym, że nawet po przeczytaniu całej książki wszystkiego nie załapiesz ;) Ja dopiero przy 2 podejściu wiele wątków zrozumiałem.