http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153483412757734.1073741880.7413369773 3&type=3
Na oficjalnym funpagu fb
Rhaeghar, w którymś momencie posiadł wiedzę, która go gwałtownie odmieniła.
Później zrobił kilka rzeczy niezrozumiałych dla reszty Westeros. Mimo to nikt ze znajomych Rhaeghara nigdy nie posądził go o bycie świrem. Wręcz przeciwnie wszyscy wyrażają się o nim w samych superlatywach. Barristan, Connington, Jaime, a oni znali go osobiście.
Możliwe, że to on miał wiedzę która jest kluczem PLIO.
Zapominasz o najważniejszym. To czyny nas określają, a nie słowa, myśli, zachowania i tym podobne bzdury. Będąc czarującym facetem, który posiada przebojowy charakter, cechy męskie i umiejętności bajerowania możesz zaliczać masę pięknych kobiet, a kobiety nie będą oceniały cię po przeszłości, że miało się powiedzmy 200 kobiet (choć nikt się nie przyzna :) , że traktuje się je jak ku..wy, że ma się je za szmaty na raz, kilka razy, układy bez zobowiązań, romanse, a w związkach okłamuje, zdradza, opuszcza tylko będą patrzyły, że jest się przebojowy, czarujący, przystojny, daje emocje i świetnie się przy Tobie czują i za wszystko będą obwiniały rywalki inne kobiety, bo przecież te facet taki wspaniały i taki czarujący, że nie mogłam się mu oprzeć i z nim poszłam do łózka, w nim zakochałam się. I on mówi, że mnie kocha i jestem dla niego wyjątkowa, on na pewno by mnie nie okłamał :) I obojętnie co złego zrobisz zawsze wyjdziesz z tego, a innych wartościowych będą olewały. Kobiety widzą to co chcą widzieć. A dobre rzeczy przypisują często sławnym/ludziom z władzą/przebojowym/zamożnym/przystojnym Wszystko zależy od punktu widzenia.
Raczej kobiety są bardzo interesowanymi istotami i mają zupełnie gdzieś wartości, a to co decyduje, że są zainteresowane,m że dają seks, miłość to zawsze coś z próżności, cwaniactwa, egoizmu (sława, władza, przebojowy charakter z cechami męskimi i dobrą bajerą, zamożność, dobry wygląd) Dążę do tego, że każdy może mieć inne kryterium oceniania ludzi. Ja mam swoje i oceniam ludzi głównie po jednej rzeczy, która wiele mi mówi o każdym człowieku. Coś jak wzór matematyczny, który w szybki sposób daje mi cenne informacje.
Co do trailera. To doszły mnie słuchy, że to jednak teaser, a nie trailer.
Spoko tylko że zauważ, że rozmawiamy o fikcyjnej postaci, która z opisów jest tak idealna, że nawet obok innych postaci z PLIO wypada nierealistycznie nie mówiąc już o prawdziwych ludziach. Rhaeghar nie jest kryształowy, ma coś na sumieniu. Sugeruję tylko, że mógł wiedzieć coś więcej od reszty Westeros żeby nie dopuścić do kolejnej Dugiej Nocy.
Myślę, że większość zna teorię R+L = J i pewnie czeka czy retrospekcja ją potwierdzi. Mnie bardzo ciekawi cały przebieg tej sceny. 7 ludzi z Północy vs 3 gwardzistów Króla. Dlaczego Rhaeghar dał królewską ochronę Lyannie, a nie ochronił w stolicy swojej żony Elii i 2 dzieci.
"Tak z ciekawości po czym oceniasz ludzi?""
Na to pytanie nie odpowiem Tobie. Żaden magik nie zdradza sekretów. Jako wskazówkę mogę tylko podać, że w ciągu jednej rozmowy w której manipuluje się kimś można dowiedzieć się więcej niż niektórzy przez lata :)
I nie dotyczy to tego, że podstawiona bardzo atrakcyjna osoba facet/kobiet sprawdza wierność partnerów i w 99% przypadków obiekt sprawdzany jest chętny do zdrady :)
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141000,title,Odslaniamy-kulisy-pracy-testerow-wierno sci-Na-pierwszym-spotkaniu-zaczela-sie-do-mnie-dobierac-juz-w-samochodzie,wid,18 160254,wiadomosc.html?ticaid=1167b5
Mówisz i masz, ale w niskiej rozdzielczości 1:15 min
http://westeros.pl/nowy-teaser-6-sezonu-juz-w-internecie-wideo-napisy-pl/
W sumie mało ciekawa postać. Tylko by chciała dupy dawać i dzieci rodzić. Ogólnie nic specjalnego zgodzic sie musisz
Tak sobie pomyślałem, że gdyby Stannis przy wrzucaniu pijawek wypowiedział imiona bękartów Cersei i wszystkoby zadziałało to już byłby królem. Po Tommenie dziedziczy Stannis.
Nie mam pojęcia już. Ale przypomina mi się postać tego chłopaka który miał "Hełm z rogami"
To było już chyba wałkowane na tym portalu ze 100 razy.
Ale on jest synem Roberta i (Cersei?)---- więc teoretycznie on jest w kolejce, ale nikt o tym nie wie.
Gendry to bękart Roberta. Nie znamy jego matki. I nie ma to znaczenia bo jako, że jest bękartem nie ma żadnych praw do dziedziczenia ;)
Nie byłabym taka pewna czy na pewno jest "bękartem". Nie pamiętam już dokładnie jak to było w serialu, ale Ned Stark odkrył że Gendry jest synem Roberta. A wcześniej było powiedziane, że Cersei straciła swoje pierwsze dziecko i "chyba go nawet nie widziała" podobno umarło.
Biorąc pod uwagę spiski i styl Cersei oraz jej uczucie do braciszka. Mogła zlecić pozbycie się dziecka.
Tak wiem że to spiskowa nieprawdopodobna teoria.
To mogło być też kłamstwo. Nawet jeśli nie, to dziecko raczej na pewno umarło. Nawet jeśli to Gendry to nikt za nim stanie, nikt nie potwierdzi jego pochodzenia. Nawet jeśli ktoś to zrobi, to nie wiadomo gdzie on jest ;)
Także perspektywy ma kiepskie.
Bękarty niczego nie dziedziczą. Chodziło mi o ród, który dziedziczy po Baratheonach. Sprawdziłem, że jest to ród Crakehall. Po śmierci Tommena, Stannisa mogą się upominać o tron.
A Balon cały czas siedzi w tym samym ubraniu przy kominku lol ciekawe jak wytłumaczą to, że nic nie robił...
Bo to jest tajemnica dlaczego Balon przezył do tej pory. Bo nie wychodził ze swojego pokoju. Jak wyjdzie to spadnie z mostu :) Dziadek ma reumatyzm i grzeje kości przy kominku. Przecież przez całą wojnę 5 królów nie ruszył tyłka nawet jak mu syna obdzierali ze skóry to dlaczego teraz miałby się ruszyć.
Kto widział teser 6 sezonu?
http://www.facebook.com/GameOfThrones/videos/10153489099842734/
Jednym słowem
WSZYSCY UMRĄ :p
Teaser, a trailer to jednak duża różnica. Wyjdzie trailer to dopiero wtedy zobaczymy z
półtora minuty migawek :) Może być pod koniec lutego, albo na początku marca.
Póki co najwięcej odkryli dając nam ponad 20 zdjęć.