Próbowałam podejść, nie ukrywam, ze względu na opinie. Przebrnęłam prze 4 odcinki, straszna nuda. Serial jest bardzo przewidywalny, w momencie kiedy chyba w 4 odcinku pojawił się naiwny wątek kiedy "bękart" ratuje, a potem szkoli "niesfornego grubaska", odpuściłam, to zdecydowanie nie jest serial dla mnie :) Mój klimat serialowy to : Twin Peaks, Detektyw, Breaking Bad, będę szukać w tym nurcie :)
xDDDDDDDDDDDDDD
Akurat pierwsze cztery sezony są bardziej nieprzewidywalne niż Breaking Bad. Potem jest gorzej, ale pierwsze 40 odcinków to przeciwieństwo przewidywalności.
Po czterech odcinkach wydaje ci się, że wiesz wszystko, a nie wiesz nic.
W temacie przewidywalności , dla mnie pierwsze 4 odcinki były bardzo przewidywalne i po prostu nudne, co do Breaking Bad mam inny odbiór, ale to jest moje a Ty masz swoje :)
Co do tego że "Po czterech odcinkach wydaje ci się, że wiesz wszystko, a nie wiesz nic", zgadzam się i bardzo mi z tym dobrze, nie chce wiedzieć absolutnie nic więcej co jest związane z tym serialem bo jest dla mnie cholernie słaby, nie mój klimat, nie mój świat :)
Pierwsze cztery odcinki to wstęp. Breaking Bad jest świetnym serialem, ale pierwsze cztery sezony GoT są lepsze ;)
Nie masz prawa mówić o serialu i go oceniać po czterech odcinkach. Możesz mówić o pierwszych czterech odcinkach, ale nie o całości.
Nie poniosło mnie. Nie masz prawa oceniać całości po czterech odcinkach :)
Pozdrawiam cieplutko.
Skoro to nie jest twój klimat serialowy to po co w ogóle zaczynać i wydawać swoją opinię po kilku odcinkach? Dla mnie to bez sensu. Jak coś mi nie idzie to odpuszczam. Spróbuj sobie The Killing, albo chociażby Narcos zamiast na siłę katować się gatunkiem którego nie lubisz.