https://www.youtube.com/watch?v=KEXGWMpke4s Kto nie widział :) Scena obrony xD
Davos bierze Długi Pazur/Kieł i "Apologies for what your about to see" - to już jest świetny fragment. Nie wiem, ale Liam wystarczy, że jest na ekranie i bije od niego charyzma, którą obdarował również Stannisa.. xP
Davos mega pozytywna postać. Mam nadzieję że razem z duchem i resztą spuszczą im łomot xD
Ducha zabije Olly. Co sezon eliminuje kogoś związanego z Jonem - raz Ygritte, potem sam Jon, to kolej na Ducha :P
Podczas oblężenia Czarnego Zamku łuk też się nagle znalazł pod nogami xD Tu może być tak samo ;D
Oby nie bo lubię Ducha i Davosa :) Davos to przetrwa widać po ujęciach ze zwiastunu.
Mi się wydaje, jak już zostało powiedziane, że spiskowcy zadźgali Jona, odeszli, popierający Jona zabrali ciało razem z Davosem, a potem spiskowcy se przypomnieli o tym, że ciało trza spalić. A lojalni się zabarykadowali, bo wierzyli, że Jon wskrzeszon będzie - i tutaj mamy scenkę przed tym jak widzę.
Oby Thorne i jego ludzie wygrali...
Swoją drogą, szczyt sprytu, wziąć zadźgać Lorda Dowódcę i tak o zostawić na śniegu przy krzyżu z napisem "zdrajca". Dzicy, którzy są raczej proJonowi, faktycznie, nie zorientują się kto zamordował Lorda Dowódcę, który im pomagał.
Nie zdziwię się, jeśli ten fragment świadczy tylko o ich głupocie, tj. po jakimś czasie zajarzyli, że jeśli któryś z Dzikich by to zobaczył to mają prze..bane, haha :D <w tej chwili przypomina mi się fragment, w którym Olbrzym niszczy bramy Czarnego Zamku z trailera i od razu mam skojarzenia: dowiedział się - pewnie nietrafione ale jednak xD>
Mi natomiast przypominają się luki logiczne w scenariuszu,takie jak powrót Jona z Hardhome, gdzie zamiast z Wschodniej Strażnicy przejść się do Czarnego Zamku po południowej stronie Muru, ten wracał od strony północnej. I jestem pewny, że to głupotki scenarzystów, a nie świadome postępowanie postaci xD
Zagalopowałeś się z tym Hardhome. Gdybym miał przypominać sobie "luki logiczne w scenariuszu" nie miałbym czasu na życie xD
Przypomnienie sobie takiej luki nie jest czasochłonne, bo jest w czym wybierać xD