PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408316
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Nie rozumiem tego. Serial ma premierę na wiosnę 2011 a na Filmwebie nie dość że już 20
osób go oceniło na 8-9 to 3 osoby oznaczyły że go aktualnie oglądają. Wszystko z wami w
porządku? Czy może wam się pomyliła ocena książki z serialem, którego jeszcze nikt na
oczy nie widział?

Andrews23

może pracują przy produkcji;)

Andrews23

powiem tak serial bedzie wysoko oceniony gdyz jest w duzym stopniu oparty na ksiazce jak i poradach samego pisarza jakbys przeczytal ksiazke to bys zobaczyl ze fabula tej ksiazki nie jest jakims oklepanym fantasy jest to wielowatkowa historia w ktorej nie chodzi zeby glowny bohater wyrznal wszystko co beee.. Nie tu nie ma zlych i dobrych kazdy chce po prostu albo dostac sie do wladzy albo przezyc od ciebie zalezy jak ocenisz dana postac twoja ulbiona postac ginie wybierasz nastepna to cos jakby niekonczaca sie opowiesc XD Ale przyznam ci cien racji ze niektorzy uzytkownicy sa troche stuknieci:p

zeton94

Zgadzam się co do tego, że pewnie będzie wysoka ocena - jednak to co najwyżej założenie z dużym prawdopodobieństwem sprawdzenia się. I tak się składa, że książki czytałem, ale to nie znaczy że na podstawie tego czy mi się spodobały ocenię ich ekranizację pół roku przed premierą. Rozumiem też że można być zafascynowanym prozą Martina, ale to jeszcze nie usprawiedliwia debilizmu.

ocenił(a) serial na 10
Andrews23

Twojego ? bo jeśli ktoś tu jest debilem to ty

ocenił(a) serial na 6
Andrews23

Popieram wypowiedź kolegi. Utwierdzam się w przekonaniu że debile są na forum czego świetnym przykładem jest tx.man i jego wypowiedź na "poziomie"....

ocenił(a) serial na 10
adam_marczuk

kto komu pierwszy zarzucił debilizm ? kto pierwszy w swej krytyce posunął się tak daleko aby oceniać zachowanie innych"debilizmem" ?
i co było powodem ? bo nie spodobało mu się zachowanie innych uczestników serwisu ? Być może nierozsądnie jest oceniać film przed jego premierą ale coby takie zachowanie uprawniało kogoś do określania takich ludzi debilami to chyba lekkie nadużycie.
i jaki ty "poziom" prezentujesz skoro nazywasz mnie debilem ? wyższy od mojego o klasę
czyżby wam z jakiegoś powodu było wolno ?

ocenił(a) serial na 6
tx_men

Możliwość oceny filmu przed jego premierą na portalu do inteligentnych rzeczy nie należy i wydaje mi się że wiekszość forumowiczów to potwierdzi. Co do klas wypowiedzi uwierz mi taka sama :)...
Patrząc obiektywnie na sprawę, to prawie wszyscy w tym wątku trochę przesadziliśmy nie uważasz ?:) Powyzywaliśmy się od debilów, jak już trochę ulżyło to czas zakopać topór wojenny:). Pierwszy wyciagam dłoń na zgodę i liczę na to samo od reszty - PEACE i przepraszam jeśli w jakikolwiek sposób uraziłem.

ocenił(a) serial na 10
adam_marczuk

Peace :)
i szacunek za męską postawę.

tx_men

Fakt faktem, że nie jest rozsądne ocenianie czegokolwiek przed przekonaniem się jakie to jest ;)

ocenił(a) serial na 10
Andrews23

Nie rozumiesz jednej rzeczy: 'Pieśń lodu i ognia' to religia.

ocenił(a) serial na 9
Andrews23

Zgadzam się z tymi, którzy uważają, że ocenianie filmu przed premierą jest idiotyzmem. Zwiastun im wyszedł całkiem - całkiem, więc pozostaje mieć nadzieję, że serial będzie chociaż w połowie tak dobry jak książka.

ocenił(a) serial na 8
Andrews23

Jeżeli ktoś ocenia serial/film na podstawie książki to się może grubo pomylić...
Też nie rozumiem ludzi, którzy oceniają serial po opisie czy zapowiedziach, a nawet po jednym odcinku.