https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-0/s526x395/12239632_101 53329887947734_6491088909217600952_n.jpg?oh=dfd44b802079020f82a9c428178b2bb2&oe= 56AF07F7 JON SNOW ALIVEEEE
Można nimi zamiatać podłogę, ale podobno w 6 sezone będą spięte w kucyk. Wtedy jakoś ujdzie:P
Chyba jak powróci do żywych to wybaczysz mu ten grzech?;) Będziesz mogła napawać się jego boskim kucykiem;d
lepszy Jon z kucykiem niż żaden, ale i tak z utęsknieniem będę wypatrywała jego rozwianych przez wiatr kudłów
Pewnie nie raz marzyłaś żeby poczochrać te jego kudły, tego "boberka" heh. A wracając do tematu plakat zarąbisty, bardzo mi się podoba;)
a mi nie, widać, że HBO rozpaczliwie musiało zwrócić uwagę ludzi na ten serial
Czyli można oficjalnie przyjąć, że premiera nowego sezonu jednak w kwietniu? Ufff..... Jeszcze nie tak dawno pojawiały się spekulacje, że premiera szóstego sezonu będzie miała miejsce w maju, a nawet w czerwcu przyszłego roku, ze względu na premiery innych, nowych seriali tej stacji.
To teraz czekam na oficjalny trailer :)
Mówiono o obsuwie 2-4 tygodniowej maksymalnie na koniec kwietnia lub początek maja.
Także nie m co chwalić dnia przed zachodem słońca - to nadal to może być dopiero druga połowa kwietnia.
Dobrze, że się te doniesienia nie potwierdzają. Jeśli sezon miałby premierę w ostatni weekend kwietnia, to i tak będę zadowolony, że to będzie kwiecień, a nie później.
Najgorsze, że potem znów rok czekania dwa razy będzie na 7 i 8 sezon.
Dlatego najlepiej oglądać seriale, gdy już są dostępne jako całość.
A tu rozpocząłem oglądanie, gdy były dostępne 3 sezony.
Zmartwychwstały Śniegu na plakacie, takie wow, normalnie bardziej niespodziewany od hiszpańskiej inkwizycji.