Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 425 tys. ocen
8,7 10 1 425408
7,9 55 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

ocenił(a) serial na 9

hej!
szukałam, czy jest podobny temat na forum i nie znalazłam. wybaczcie, jeśli się mylę.

w każdym razie chciałabym zapytać o sytuację z bodajże trzeciego sezonu, gdy Tyrion w podzięce za uratowanie życia załatwia Podrickowi wizytę w burdelu. jednak gdy ten wraca, mówi, że prostytutki nie chciały pieniędzy.

może mi ktoś wyjaśnić, co on im konkretnie zrobił? XD bo nie zauważyłam w serialu, aby to wyjaśniono, ale może w książkach wiadomo, o co cho.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
cee19

Po prostu Podrick okazał sie kochankiem nad kochanków. Co tam Oberyn czy mineta Jona Snow. Podrick jest bogiem seksu, od którego prostytutki nie chą kasy ;-)

ocenił(a) serial na 7
cee19

W książkach Podrick ma 13-14 lat i żadnych jego wizyt w burdelach nie było.

ocenił(a) serial na 10
xUmcyk

W opinii Brienne to nawet 10 ale sama przyznaję, że nie umie ocenić jego wieku, :P

cee19

mówili coś że jest "hojnie obdarzony" przez naturę :P

użytkownik usunięty
cee19

powiedział ze im utnie kuśke i rzuci kozom na pożarcie

ocenił(a) serial na 8

A nie mówił tego rudy Tormund jakiemuś rudemu Florenowi?

ocenił(a) serial na 7
molkuski

A nie mówił tego Tyrion Pycelle'owi?

ocenił(a) serial na 8
xUmcyk

Nie mówił mu tego Tyrion ,a któryś z jego dzikich, bodaj Timmet syn Timmeta.

ocenił(a) serial na 7
molkuski

Przecież, że Tyrion... Chciałem napisać to tak, że oczywistą oczywistością byłoby to, że mam rację, ale nie wyszło. :P

“I know all about Lord Petyr. He’s almost as untrustworthy as you. Shagga, cut off his manhood and feed it to the goats.”
Shagga hefted the huge double-bladed axe. “There are no goats, Halfman.”

cee19

Po prostu pierwszy raz ktoś potraktował je jak ludzi, a nie przedmioty, do tego Pod okazał się naturalnie uzdolniony w te klocki i dziwki przeżyły szok i z tego szoku chyba mu zafundowały tę wizytę.

ocenił(a) serial na 10
fune

:D