Ten no coś się zepsuło i po ostatnich epizodach nie dodało tematu ale tutaj musi przejść. Ten no że nic ciekawego się nie wydarzyło to od razu do mojej opinie od razu zachęcam do dyskusji albo tej ewentualnej kontrargumentacji.
1. BITWA podniecenie na forum "ta bitfa pszebila bitfe benkartuf jeeeee" ale przy tej bitwie to dużo rzeczy bez sensu było lol.
-Nie masz zapasów? Potrzebujesz ich do wykarmienia dużej armii i poddanych jeśli wygrasz wojnę? WIĘC SPAL WOZY Z DUŻĄ ILOŚCIĄ JEDZENIA BO TAK.
-Bronn biegnący jakby nigdy nic przez centrum rzezi.
-Dżejmi podczas tej samej bitwy stoi na koniku nic mu się nie dzieje i zamiast spierniczać od wkurzonego smoka to szarża na Dankę bo tak!
-Ale ok, może czepianie to bitwa w sumie 2 dzikusów ich zaatakowało ok powalczyli. Ale Danka, no co tam że mogę dostać strzała od jakiegoś Dżejmiego albo łucznika albo coś po prostu zejdę z smoka odwrócę się dupą do świata i będę się bawiła w chirurga 2.0 xd
-Dalej przypadki! Akurat na całej linii zniszczonych wozów przetrwał tylko ten z tą Krasnoludzką kusza z hobbita.
-Akurat smoki są tak precyzyjne że palą tylko złych białych Lannisterów a uchodźców z Essos to pomijają. (smok spalił jakiegoś Dothraka? Bo nie widziałem a to ciężkie zadanie bo biegali jak mrówki tam).
-Najlepszy moment bitwy to jak Dżejmi z konia spada coś pięknego przy samym brzegu tam gdzie przed chwilą stał koniem a wody było po kostki tego konia on wpada w jakąś otchłań oceanu lol. Tym rowem to Gruby rollo aka ełron może przepłynąć z tego co widać.
2. Dżon sprytna bestja nabazgrolił jakieś bohomazy na ścianie w kopalni Orkowego Metalu i teraz wyrywa laski na "koniec świata" i "białych ludzi". Oj nie ładnie.
3. Fetor wrócił ale jego mało było, chciałem żeby mu Dżon wyje*bał na ryj ale się nie doczekałem :( To na minus.
4. Bran bawi się w Yode,, Arya w Luka już widzę jak po nauce szermierki u babochłopa pójdzie zgłębiać tajemnice mocy do Brana, swoją drogą się cham zrobił olał jakąś laskę, "a idź" tyle powiedział, ale zgasił palucha to na plus.
5. Sansa poczuła przegryw:
-Arya zabójca (czepiam się może ale to bła najlepsza scena odcinka, serio ta walka z damskim terminatorem).
-Bran Yoda
-Dżón król Północy
-A ona skończyła jako dupa faceta co mu się z jej matką nie udało xd
6. TEORIA DLA FANÓW TEORI CZYLI JAK DANKA TRZYMA SIĘ NA SMOKU!!!!111Oneone!
...Wytrenowała się na na kaludrogo i teraz kolce na plecach smoka wchodzą gładko ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah.
I to tyle pozdro zapraszam do dyskusji XD