PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407883
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Ramsey

ocenił(a) serial na 7

Czy tylko ja odczułem ulgę gdy w końcu zginął?:)

vodo2_2

Nie tylko ty :D

ocenił(a) serial na 9
vodo2_2

To nawet nie ulga, bardziej gniew, poczucie sprawiedliwości itp... choć liczyłem na powolne męczarnie przez cały następny odcinek:)

ocenił(a) serial na 10
laxman

A ja bym nie wytrzymał do następnego odcinka, tak długo czekałem na śmierć tej gnidy, co za uuuulga. :)

użytkownik usunięty
vodo2_2

Mi jest bardzo smutno :(

ocenił(a) serial na 4

Mi też. Kolejny ciekawy charakter odszedł. Jak tak dalej pójdzie to pozostanie oglądać ten serial dla takich Sans a to dopiero byłaby katorga.

użytkownik usunięty
Scarecrow_P

Dokładnie, ale wszystko do tego zmierza :/

Scarecrow_P

Prawda bez niego bedzie nuda i wiecej danki i jej sucharow sany i jona czyli nastepny sezon bedzie jeszcze gorszy :C

ocenił(a) serial na 10

Gdzie był Gondor i 20 dobrych ludzi gdy Ramsay był w potrzebie ?!

użytkownik usunięty
Moren_2

Też zadaję sobie to pytanie :( (serio też od razu skojarzyło mi się z tym memem xd)

ocenił(a) serial na 10

Jest duża szansa, że to tak naprawdę nie był Ramsay a jeden z ludzi bez twarzy. Wystarczy spojrzeć na jego zachowanie. Zupełnie inaczej układa ręce gdy z kimś rozmawia i przez bardzo długi czas nie mógł trafić Rickona, choć wcześniej nie miał takich problemów.

użytkownik usunięty
Moren_2

I nie miał plot armoru, a wiadomo, że prawdziwy Ramsay go ma!

użytkownik usunięty
Moren_2

Z tym trafieniem Ricona, to myślę, że raczej specjalnie tak celował, żeby zniszczyć nadzieję Jona na odzyskanie brata w ostatniej chwili i zmusić go do jak najgłupszego posunięcia (które zrobił)

ocenił(a) serial na 9
vodo2_2

Mi też jest smutno, moja ulubiona postać.

ocenił(a) serial na 4
vodo2_2

Poczułbym ulgę, gdyby Sansa zabiłaby się skacząc z murów WF w 5 sezonie. Wolę Ramsay'a - świetny aktor, ciekawa postać, czarny humor.

ocenił(a) serial na 7
Scarecrow_P

Co do Sansy, to fakt, jest irytująca :)

Scarecrow_P

Oj to to, szkoda że już nie będzie tego uśmieszku i tych pięknych błękitnych oczu :) zamiast tego Sansa zaserwuje nam kolejne dumne spojrzenie nr 14.

vodo2_2

Nie, nie tylko Ty :) Sympatycznie oglądało się, jak skurczybyka pożerają jego własne psy.

ocenił(a) serial na 10
vodo2_2

Jestem całym sercem za Starkami, ale Ramsaya mi jakoś szkoda, mimo wszytko darzyłam go jakąś dziwną sympatią :D

ocenił(a) serial na 8
inkawa

Ty psycholu :-)
Też tak miałem.

ocenił(a) serial na 7
inkawa

Wielu jest/było złych, ale każdy z nich miał jakieś granice, Ramsay ich nie miał. Zawsze jak się pojawiał wiedziałem że odwali coś za co będę go nie nawidzil bardziej.

ocenił(a) serial na 6
vodo2_2

Ja się cieszę- tylko szkoda, że go nie zabił i nie zjadł wilkor Jona- Duch

vodo2_2

wolałbym, żeby te kundle zżarły Sansę ;p

ocenił(a) serial na 9
vodo2_2

Ja też się cieszę, od samego początku go nie lubiłem. A teraz pytanie do tych co ubolewają nad jego śmiercią czy cieszylibyście się żeby on zabił Jona? chyba raczej nie bo jak go zabili po raz pierwszy to wszyscy płakali.

ghost21

O_O plakalem jak go ozywili

ocenił(a) serial na 5
vodo2_2

Nie. Chyba ostatni jasny punkt obsady. W senie rozmowy z Jonem i Sansą zmasakrował ich aktorsko. Tak serio, to już chyba nie ma dla kogo oglądać tego serialu...

vodo2_2

Sceny świetne. Zasługiwał na to jak naajbardziej. Dobrze że nie dostał bełtem i koniec. Jednak z drugiej strony, sceny z nim były przeważnie ciekawe, więc szkoda że go już nie będzie.

vodo2_2

mi jest smutno, Ramsay był jedną z moich ulibionych postaci w Grze o Tron

vodo2_2

nie tylko ty :) http://media.giphy.com/media/3oEjHMssI7i0GRxfA4/giphy.gif

ramsey był dobrze zagrany, ale jego 'badassowość' i 'zayebistość' były mocno przereklamowane - miał plot-armor, wszystko mu się udawało i zrobili z innych postaci debili, tylko po to, żeby ramsey mógł być 'zayebisty' (zrobienie z najlepszego stratega Westeros, Stannisa, głupka dającego się podejść 20 ludziom Ramseya; Ramsey pokonujacy Stannisa w bitwie; Ramsey zabijający swojego ojca, starego szczwanego lisa który nie miał co do niego żadnych złudzeń; Yara i uzbrojeni Żelaźni uciekający przed pieskami Ramseya, no litości ). Nie, zdecydowanie nie płakałam po ramseyu