W 3 odcinku sezonu 8ego bstawiam śmierć Theona w Gaju, zaraz pózniej dojść może do pogawędki Brana i Nocnego Króla... Kwestia Aryi z trailera do sezonu 8 już została w drugim odcinku wyeksponowana (kwestia o poznaniu kolejnej twarzy śmierci), czas na Brana, który (w luznym tłumaczeniu) mówi: "Wszystko co zrobiłeś prowadziło Cię do tego gdzie jeśteś teraz, gdzie należysz". Dlaczego myślę, że to słowa do Nocnego Króla? Raz, że to dość dużo słów jak na Brana i chyba tylko dla Nocnego Króla mógłby zrobić taki wyjątek. Po drugie spotkałem się z teorią, że Nocny Krół pochodzi z rodu Starków (może zjednoczą się z Sansą, Branem i ruszą razem na południe - żart ;)), tym samym słowa z trailera dobrze by tu pasowały. Jest ktoś, oczytany z sagą, kto mógłby rzucić więcej światła na moje przypuszczenia?
To jest właśnie jedna z setek teorii ludzi, którzy są zapoznani z sagą. Saga kończy się na zadźganiu Jona. Wszystkie teorie o czerwonej (jej starości), że wskrzesi Jona się sprawdziły. Sprawdziła się też teoria książkowców L+R= Jon Snow. Co do Brana są wątpliwości. Sięgnij po książki :)
Ja nie jestem fanką tej teorii i nie sądzę żeby się miała potwierdzić, a te słowa Brana pasują niemal do każdego w Winterfell
Zgadzam się, że pasują do wielu osób, niemniej do tej pory ich nie wypowiedział a ludzie są już rozlokowani, zatem przypuszczam, że te słowa padną własnie w Bożym Gaju.
mi te słowa jakoś skojarzyły się z wizją ślubu L&R, w sensie to sobie widział a obok gadał że Jon nigdy nie był bękartem itd. Tak jakby te słowa też dotyczyły jakiejś jego wizji która leci w tle. Ale raczej stawiam że to do kogoś z WF i nic ciekawego :p jak każdy zastanawiał sie nad słowami Aryi że zna śmierć i nie może doczekać się tej jednej twarzy, a okazało się to nudną rozmową z Gendrym