PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 410 tys. ocen
8,7 10 1 409632
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Sansa będzie Aryą?

użytkownik usunięty

oczywiście tą fałszywą,albo w serialu w ogóle zrezygnują z fałszywej Arya i będzie tylko Sansa jako żona Ramsay,wszystko dzięki wójkowi Piotrkowi
jak wam się podoba ten pomysł?podobno jest bardzo prawdopodobny
Podobno z Sansą do Winterfel mają trafić też Brennie i Pod jako jej ochronka
więc połączenie wątku Sansa+Brennie&Pod+Theon/Fetor+Boltonowie+Stannis+Jon
na papieże brzmi bardzo klawa
a zwłaszcza Sansa i Theon jako nowi główni męczennicy Westeros

nie trzeba dzieki temu nowej aktorki na fałszywą Arya i Mance nie musi się ruszać z Muru bo B&P przejmą jego role

a i jacyś lordowie z północy by się przydali chociaż Manderly,lady Dustin,Umberowie i Karstark z tych co byli w Winterfel

Jestem za, ale tylko pod warunkiem że pokażą jak Fetor "przygotowuje" ją do nocy poślubnej :P

BOB_76

Z drugiej strony kompletnie zmienia to wątki Brienne i Jeime'go, a tego bym nie raczej nie chciał.

użytkownik usunięty
BOB_76

Jaime i tak jest w Dorne.

Ale może wrócić.

BOB_76

Jaime nawet gdyby wrócił nie miał by co robić w Dorzeczu bez rybek i Pani KamienneSerce. A Brienne z Podem pewnie będą się krzątać tak jak w poprzednim sezonie (co było nawet dość zgodne z książką)

ocenił(a) serial na 10

Z trailera wygląda, że Jamie przejmie w Dorne wątek Arysa Oakhearta a jedna ze Żmijowych Bękarcic wątek Arianne.

A w ogóle skąd to info?

użytkownik usunięty
BOB_76

w trailerze Sansa się kąpie w jakimś pomieszczeniu które przypomina jedne z tych w Winterfell(ktoś poznał to po drzwiach) no i poszła lawina spekulacji

ocenił(a) serial na 6

Tylko ciekawe jak odbiorą ją Petyrowi, przecież on ma wobec niej konkretne plany. Poza tym co z wątkami w Dolinie.

użytkownik usunięty
Cheshire_Cat

Podobno Petyr sam ma ją namówić na wyjazd do Winterfell

ocenił(a) serial na 10

To są spekulacje pozbawione poważnych podstaw.
Niedługo zobaczymy jak będzie na prawdę.
Ja w każdym razie mam nadzieję, że serial nie skręci aż tak daleko od książkowego oryginału, i że nadal będziemy oglądali "Grę o tron", a nie "Dynastię", "Złotopolskich", czy tez inną chałę będącą jakimś kuriozalnym wynaturzeniem i rakowatością.

użytkownik usunięty
Thauron

może z trailerów sie coś wyjaśni,myslałem że w tym odcinku 0 coś będzie ale lipa

ocenił(a) serial na 10

No i tak musi być!!!
Bo gdybyśmy wszystko wiedzieli i kumali po "zerówce", to po co by było oglądać kolejne 10 odcinków? :-)