PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408199
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

So8e4

ocenił(a) serial na 10

Rozjebało mnie mnóstwo spraw, ale trzy szczególnie. Szary Robak i dothracy biegnęli na równo z szarzującymi końmi, aż dziw, że nie byli szybsi. Bije się parę, jeśli nie parębaście tyś ludzi, a tu Jaimie wpada akurat nad tego od statków, nieważne jak mu tam chuh mu w dupę. I oczywiściw pojedynek. Trzeciej rzeczy nie pamiętam, jak sobię przypomnę to i wy się dowiecie. Może to i moje szczęście, że nie pamiętam, bo nie warto.

ocenił(a) serial na 10
Zoh1n

To nie o to chodziło, ale też zabawne. Smok w ciągu milisekund, swoim ogniem rozpieprza mury, a właściwie całe konstrukcje, a zwłoki po jego spaleniu mają na sobie nawet ubrania hahahaha. Wiem, że tego nie dostrzegliście poza paroma osobami, ale inteligencji się nie kupuje. Oj sorry każdt myśli, że jest inteligentny, za takiego się ma, i nie chce słyszeć niczego innego. I ja również mogę być w takiej pułapce więc bez obaw.

ocenił(a) serial na 10
Zoh1n

Właściwie od wtorku od ukazania się drugiego odcinka znam całą fabułę, i naprawdę, to jest straszne. 35:15. Biologię ostatni raz miałem prawie 8 lat temu w liceum, ale mimo to wiem, że po wbiciu miecza jeśli dobrzę widzę w rdzeń kręgowy, gościu nie byłby w stanie się nawet wyciąć, po prostu nie zdążyłby. Ale wygląda fajnie prawda? Obraza dla widza.
W sumie najpierw czułem się lepszy, ale teraz wiem, że mogę śmialo zazdrościć ludziom, ktorzy mało dostrzegają, i niewiele analizują, po prostu oglądają swój ulubiony serial z radością. Żałuję i zazdroszczę.

ocenił(a) serial na 5
Zoh1n

już nie udawaj rozczarowania, ocena 10 dla ulubionego serialiku, to pewnie ci aż cieknie po nodze z wrażenia kiedy oglądasz to guano xD

suszyMie

O boże ale guwno - aż dam 10. Fanboje GoT chyba głosują na PiS - nie ważne jak chujowo, przecież mnie dają 500 +, mi się należy. Wiem że nie powinno się wtrącać polityki, no ale tak to widzę. Tak samo jak fanatyków religijnych. Ludzie ogarnijcie się. Dajecie 10 bedąc rozczarowani połową odcinków. Jest wielkim fanem HP a w życiu by mi nie przyszło dać 10 któremukolwiek z filmów bo nie są na takim poziomie by 10 dać. Choć może powinienem bo przecież w 4 filmie są smoki, w 6 części ginie Dumbek, jest pocałunek pomiędzy Ginny i Harrym, są jednorożce, są centaury, ładne efekty.

ocenił(a) serial na 10
Zoh1n

a miałeś na biologi lekcje o smokach i zombie? coś ciekawego cie nauczyli?