PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408174
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Jest wiele opinii , że 8 sezon jest rozczarowujący , ale dla mnie jest bardzo dobry mi się podobał.

Daenerys Królowa miłosierna , która nie mordowała niewinnych stała się TYRANEM gorszym od Cersei Lannister i to jest zwrot akcji , który mi się podoba ( ten serial zawsze był nieprzewidywalny i nie jedno liniowy) . Cersei była okrutna , ale nie mordowała cywilów , całych rodzin w takich liczbach , a Daenerys zmiotła z powierzchni ziemi ze swoim smokiem całe królestwo ze wszystkimi mieszkańcami w ciągu jednego dnia.
Oczywiście pewnie teraz wszyscy Lordowie ,Jon Snow , Sansa, Arya itd zbuntują się przeciwko niej, ale wydaje mi się , że za wiele nic nie zrobią możliwe , że nawet oni wszyscy zginą i bądź co bądź po trupach i tak zasiądzie na Żelaznym Tronie Daenerys i będzie TYRANEM, będzie rządzić przez "strach" i tak się zakończy serial .
Możliwe , że Jon Snow przeżyje i wróci za zniszczony mur do Tormund'a .

Inna hipoteza to taka , że Jon Snow okiełzna kanibala Smoka i zabije Dragona i Daenerys, ale w to wątpię ;-) , a inna , że w końcu Brandon pokaże swoje drzemiące moce, może coś zrobi ze smokiem lub kanibalem będzie "sterował" ;-)
Kolejna hipoteza to , że Jon Snow pójdzie pod jakimś byle pretekstem do Daenerys i ją zabije ( w tym wypadku również zginałby jej smok ?)
Następna hipoteza to taka , że Jon Snow jako jedyny tylko przeżyje wróci za mur i będzie szukał "tych mocy " nad którymi wcześniej panował Nocny Król .

S8 odcinek 3 - Soundtrack epicki szczególnie ten moment kiedy Nocny Król idzie w stronę Brandona. (trzeba mieć dobre głośniki)

ocenił(a) serial na 5
erty00

chyba dopiero co cie wypuścili z przedszkola, co nie?
danka zginie z ostatnim odcinku, więc nie zasiądzie na tronie.
jon też nie - uprzedzam, żebyś nie bawił się w kolejne bzdetne "rozkminy"
ps. królem ma zostać bran, to też już jest od jakiegoś czasu wiadome.

i co nieprzewidywalnego był w szaleństwie danki, skoro ludzie przewidywali to już kilka sezonów temu?
ciebie to naprawdę trzymali chyba gdzieś w beczce.

suszyMie

Nigdy nie miałem czasu na siedzenie w internecie i nie miałem na czytanie na temat tego serialu , zresztą jaki jest sens dowiadywać się przed wydarzeniami (spodobał mi się sezon wiec zobaczyłem jakieś informacje o Kanibalu Smoku gdzie wspominano , że to tylko domysły ) , za to Ty z tego co widzę masz wiele czasu gówniarzu i twoje życie na filmwebie to cały twój Świat.
Za wyzwiska powinieneś obwiniać rodziców obszczymurku , ale to nie twoja wina , że nie grzeszyłeś rozumem i zatrzymałeś się na pewnym poziomie, a kogo trzymali u ciebie w domu w beczce? Nie wnikam .
Z lekką czy umiarkowaną niepełnosprawność intelektualną nawet taki człowiek powinien znaleźć sobie zajecie ważne , że znalazłeś sobie pasje FILMWEB zapewne nikt nie oczekiwał od Ciebie cudów najważniejsze , że masz jakąś i tego się trzymaj smarku.

ocenił(a) serial na 5
erty00

moją pasją są takie rondelki jak ty, snujące swoje szczeniackie rozkminy w internetach xD
dobra robota maleńki

suszyMie

Zdanie zaczynam od wielkiej litery i użytkownik 'bytrek " ma racje skończony z ciebie półgłówek .

Od 2007 konto na filmweb ah ta twoja pasja nigdy się chyba nie skończy . Jak w realnym życiu się nie powiodła , to teraz w internecie próbujesz zabłysnąć wciskając na silę swoje "mądrości".

ocenił(a) serial na 5
erty00

tak xD

od 2007 ustawiam do pionu frajerów.

i kolejnych dwóch mogę odhaczyć, pozamiatane.

ocenił(a) serial na 8
suszyMie

Pół dnia zgłaszam twoje wpisy, takiego idioty spojlerujacego trzeba stad usunąć.