PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408174
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Gra o tron ze średnią ocen 8,84 zajmuje pierwszą pozycję w rankingu seriali. Wybaczcie że to napiszę, ale na ten serial głosowali głosowali chyba sami ćwierćmózgowcy. Ten serial to kompletna tandeta a ja jestem człowiekiem dobrym i litościwym i tylko dlatego oceniłem ten serial aż na 2. Rzygać się chce jak widzę w tym serialu co chwile burdele w których jedna prostytutka wkłada palec w du*ę drugiej. Rzygać się chce jak jakaś "Danuta" która gra marnie i sztywno pokonuje każdy ogień i to z pomocą wielkich smoków które oczywiście są jej posłuszne. Rzygać się chce jak widzę że połowa bohaterów to zwykłe oblesie które chcą jedynie seksu, walki i alkoholu. Prawda jest taka że ten serial oglądają głównie gimbusy, które chcą pokazać że są prawdziwymi kozakami i oglądają serial dla dorosłych (najczęściej nielegalnie przez internet). Podsumowując ten cały gniot jest tak słaby, że każdą minutę jaką przy nim spędziłem uważam za zmarnowaną. Całe szczęście w obecnych czasach jest jeszcze trochę dobrych seriali więc mam co oglądać.

ocenił(a) serial na 10
KrolBigosu

Zgadzam sie przecież to normalna sprawa obejrzeć wszystkie sezony serialu który mi sie nie podoba

TyrionLanister

Są tacy co potrafią.

ocenił(a) serial na 8
KrolBigosu

Tak właśnie jest.

KarmazynowyKokos

I otóż to!

KrolBigosu

I które to seriale są takie wspaniałe? Chociaż jeden przykład byś podał, a nie rzucasz takie puste hasełka.

ocenił(a) serial na 6
Ufos

Moda na Sukces, słoiki, trudne sprawy, szpital, polecam.

Ufos

Na przykład Breaking Bad lub Stranger Things a jak to nie twój klimat to zostają ci Alternatywy 4 :D

ocenił(a) serial na 6
KrolBigosu

Rzygać mi się chcę po twoim poście.

eleanora

Nic nie mów, ja tak miałem po urodzinach kolegi :)

ocenił(a) serial na 8
KrolBigosu

Gra o Tron zajmuje 1 miejsce, ponieważ jest najlepszym serialem w historii. Ma najwięcej nagród i najwyższe oceny ponieważ niemal wszystkim podoba sie to dzieło. Trolle które wystawiają ocene niższą niż 8 nie znając wielkiej sztuki nie wpłyną na ranking

ocenił(a) serial na 9
niwrok_2015

Aż tak różowo nie jest.
http://www.imdb.com/chart/toptv?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2671047782&pf_rd_ r=09NTBCHBNBRV5E3GSY1T&pf_rd_s=right-4&pf_rd_t=15506&pf_rd_i=boxoffice&ref_=chtb o_ql_6

ocenił(a) serial na 8
returner

Mówię o polskim Filmwebie

ocenił(a) serial na 9
niwrok_2015

Filmweb nigdy nie był wyznacznikiem jakości.
Już w 2000 roku ludzie znający się na kinie nie zwracali uwagi na oceny na filmweb,
gdzie filmy słabe, średnie i dobre mają bardzo często podobne noty.
A poza tym na filmweb jest sporo wybitnych lub wysoko cenionych filmów z niskimi ocenami.
Nie spotyka się innych portali filmowych, by takie kwiatki miały miejsce :)

ocenił(a) serial na 10
returner

Widze że ranking na imdb jest lepszy niż na filmwebie tam o wiele lepsze seriale są w topce a Gra o tron na pewno nie zasługuje na pierwsze miejsce

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

Twin peaks od 2000-2012 roku miał na imdb 9,4 i był w Top 10 od zawsze.
A w ostatnich latach obniżyli mu trolle na 8,9, gdy pojawił się Detektyw i spadł już na 40 miejsce.

ocenił(a) serial na 1
niwrok_2015

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 10
SzalonaDaenerys

Co się stało, że tak dawno Ciebie nie było?:P

ocenił(a) serial na 1
Christopher_filmweb

Jak niby mnie nie było ? Byłam cały czas...

ocenił(a) serial na 6
KrolBigosu

Polecam sok z dziurawca :)

ocenił(a) serial na 10
KrolBigosu

Na wymioty polecam smecte;)

ocenił(a) serial na 10
KrolBigosu

Masz na myśli ten serial "Królowa jednej nocy"? Moja babcia to ogląda. :D

dirt16

Pewnie widziałeś że oceniłem ten serial na 7 i dlatego o nim wspominasz :D Choć jak dla mnie był niezły, Oglądałem go z matką i babcią XD

ocenił(a) serial na 10
KrolBigosu

Tak, bo tylko dwa seriale masz ocenione. Co do "Gry o tron" to strasznie do to wszystko wyolbrzymiasz.

"Rzygać się chce jak widzę w tym serialu co chwile burdele w których jedna prostytutka wkłada palec w du*ę drugiej"

Co chwilę? Ta scena z palcem pojawiła się w serialu tylko raz. Sceny w burdelu można zliczyć na palcach jednej ręki, podobnie jak sceny seksu, których również jest w tym serialu niewiele. Czasem przez ekran śmignie jakaś naga kobieta, która pojawi się na kilka sekund, ale co w tym złego? Nagiej dziewczyny nigdy nie widziałeś?

"Rzygać się chce jak jakaś "Danuta" która gra marnie i sztywno pokonuje każdy ogień i to z pomocą wielkich smoków które oczywiście są jej posłuszne."

Takie coś występuje prawie we wszystkich filmach i serialach fantasy.

"Rzygać się chce jak widzę że połowa bohaterów to zwykłe oblesie które chcą jedynie seksu, walki i alkoholu."

Połowa? Jedyne znane mi postacie w tym serialu, które chcą jedynie seksu, walki i alkoholu to Tyrion, Ramsay, Daario Naharis i Theon. Ten ostatni już nie może, więc zostały trzy. Kogo Ty jeszcze znasz?

Za to mamy w serialu świetne sceny walk, bitew, wspaniałe efekty specjalne (White Walkers i ich armie) oraz intrygi na najwyższym poziomie. Szkoda, że tego nie doceniasz.

dirt16

Masz rację i nawet nie będę tego kwestionował! Przyznam Ci się, tak naprawdę oglądałem tylko pierwszą serię (chociaż też nie do końca) i po prostu to nie jest mój klimat. Ogólnie sorry za ten komentarz, chciałem po prostu sprawdzić reakcję ludzi na tak kontrowersyjny wpis. Tak więc jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam :)

KrolBigosu

Spam comment