Co oni zrobili z tym serialem??? Do 5 sezonu byłem fanem, bo ten serial miał intrygę, ciekawych bohaterów i mocne uderzenia. Teraz po obejrzeniu przedostatniego odcinka chętnie bym wystawił notę w stylu 2/10. Jak można to tak spie*dolić, no jak?? W głowie mi się nie mieści, że tak zacny pomysł jak GOT i tak świetne odcinki jak te z sezonów 1-4 poszły się je*ać przez idiotyzm obecnych twórców. Ten serial mógł być epicki... już nawet nie chce mi się punktować tych złych decyzji, które widziałem w sezonie ósmym, bo to jak boks z niewidomym. Jednym słowem - dramat.
Dopasowuja tresci do poziomu ludzi z takich portali jak np 9gag nie licz na intelektualna rozrywke. To tylko papka, ktora ma zastymulowac matolow na chwile a potem jak przezuja i wypluja to dostana cos nowego.
Świetnie napisana intryga i wyraziste postacie w świecie fantasy - to czyniło ten serial wyjątkowym. Czyniło, bo teraz jest tak jak piszesz, to tylko papka. Szkoda, bo z epickiego serialu nic nie zostało, a S08 jest jego parodią. Dobrze, że to już koniec, szkoda że w takim stylu. Jedynie dziwi mnie, że są ludzie którzy uważają, że ten sezon jest świetny. Tyle bzdur w jednym sezonie, tyle słabych rozwiązań, dróg na skróty... to jakiś rekord. Zepsuli każdą postać jaką tylko mogli. Zburzyli wszystko co było budowane latami, spłycili... A zresztą fck this shit, bo zaczynam punktować tego gniota.