Weź człowieku przejrzyj tematów trochę.Od premiery pierwszego odcinka zostało założonych już chyba ze 20 tematów odnośnie tego że wyciekły odcinki.A ty po takim czasie jeszcze o tym piszesz a wszyscy już top wiedzą.Ogarnij się bo jak zaistnieć chciałeś to słabo.
Dziecko drogie no nie ośmieszaj się już.Poziom wypowiedz jaki prezentujesz jest zerowy :)
No cóż jak chciałeś mnie urazić w ten sposób to ci się niezbyt udało.Mów sobie co chcesz ale wyrabiasz sobie opinię przez to.Inni też widzą twój bardzo niski poziom wypowiadania się.Pozdrawiam.
Ja mam niski poziom? Najlepszą obroną jest atak.Rozumiem tylko że robisz z siebie jeszcze większe pośmiewisko takimi stwierdzeniami.Co mi wysłałeś? Strona niedostępna.
Jesteś żałosny.Wysyłasz mi zdjęcie piłkarza Barcelony który symuluje z przed 5 lat? Już nie masz co pokazać? Jedyny gimbus to ty.Ja mam 24 lata i kończę studia dla twej wiadomości.Nie ja się nie potrafię wypowiadać i piszę dziecinne teksty typu "sracelona" tylko. Pozdrawaim.
Jaka prawda? Słowa zakompleksionego dzieciaka który nie potrafi inaczej rozmawiać? Musisz mieć nie po kolei w główce skoro twierdzisz że ja się czymś takim przejmuję :)