PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408263
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Mam nieodparte wrażenie, że za wszystkimi wydarzeniami w Grze o Tron stoi Bran Stark. Jego słowa o tym, że żyje w przeszłości, mogą świadczyć o tym, że ciągle wpływa na teraźniejszość. Szalony król, mógł słyszeć jego podszepty, Melisandre także mogła być pod jego wpływem np jeśli chodzi o wizje.
Także wg mnie Bran Stark będzie próbował zdecydować o tym kto zasiądzie na Żelaznym Tronie.
Wydarzenia z poprzednich odcinków wskazują na to, że na tronie zasiąść ma John Snow. Myślę jednak, że Daenerys nie będzie chciała zostać jedynie królową i spotęguje to konflikt tych dwojga. Może dojść do tego, że John Snow stanie przed tragicznym wyborem- popierać coraz bardziej szaloną Dan, czy dla dobra ludu, przeciwstawić się smoczej królowej i być może nawet zabić ukochaną.
Konflikt między tymi dwojga świetnie wykorzysta Cersei Lannister i moim zdaniem pokona ich.
Niedobitki wycofają się do Winterfell i tam dojdzie do decydującej bitwy między Sansą i Johnem Snowem, a Cersei. Tu się waham na kogo postawić, ale chyba tak nielubiana postać jak Cersei nie może wygrać gry o tron. Sansa i John zasiądą na tronie.
A wg was jak się skończy gra o tron?