Gdzie można obejrzeć najnowszy odcinek, bez rejestracji i takich tam...
Po latach korzystania z internetu nie masz miejsca w którym odcinki są systematycznie aktualizowane? Dziwne...
Kinomaniaka zamknęli, Alekino to ścierwo, kinoman to ścierwo, Na zalukaj będzie jutro pewnie, na CDA admini to łakłe na pieniądze za przeproszeniem chó*je, nie dość że strona nielegalna z filmami to jeszcze usuwają wszytko co nie wymaga konta premium parę minut po tym jak ktoś doda co jest niezgodne z regulaminem, ale kto adminom zabroni?\
Ekino zamknęli, zamknęli sporo innych stron, linki z dziwnych stron to ścierwo. Sprawdzałem dziś programem do pobierania, mają tylko intro poczym każą płacić telefonem (umowy nie da się zerwać) i tak odcinka nie widzimy.
Także albo czekać na Zalukaj, albo pobierać w chwili obecnej, można też czekać kilka lat na CDA....
W tamtym roku z tego co pamiętam tak nie było, dopiero teraz namiętnie wszędzie usuwają, swoją drogą dziwne, ze na zalukaj dalej GoT się trzyma.
W tamtym roku CDA było dobre, było najlepszą stroną, bez reklam, bez limitów, po prostu otwierasz i oglądasz. Oczywiście pieniądz strzelił do głowy.
Regularnie oglądam na kinomanie i zazwyczaj po pracy odcinki większości seriali czekają, często z napisami. Ostatnio wkurzają shitowymi reklamami, ale coś za coś. Zawsze zostają też źródła zagraniczne.
Ja tam kupuję za te 3 zł sms'em premke na zalukaj i git, nie drogo a jest wszystko.
Zrypana kopia (psóje się po początkowych scenach na murze, ja pobieram właśnie waży jeden gb w rar. Za 1h mi się pobieranie kończy, tak wiem internet muli ale co poradzić :/
Widzę właśnie ale serwy im się obciążyły i trochę wolno się ładuje. Przerwałem i oglądać zacząłem, w sumie czekam aż mi się zbuferuje.