PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408263
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

najnowszy odcinek

ocenił(a) serial na 8

Gdzie można obejrzeć najnowszy odcinek, bez rejestracji i takich tam...

ocenił(a) serial na 8
marmot18

http://www.streamlord.com/episode-game-of-thrones-s06e03-13580.html

ocenił(a) serial na 9
marmot18

Po latach korzystania z internetu nie masz miejsca w którym odcinki są systematycznie aktualizowane? Dziwne...

ocenił(a) serial na 8
Yoschan

nie mam

ocenił(a) serial na 7
Yoschan

Kinomaniaka zamknęli, Alekino to ścierwo, kinoman to ścierwo, Na zalukaj będzie jutro pewnie, na CDA admini to łakłe na pieniądze za przeproszeniem chó*je, nie dość że strona nielegalna z filmami to jeszcze usuwają wszytko co nie wymaga konta premium parę minut po tym jak ktoś doda co jest niezgodne z regulaminem, ale kto adminom zabroni?\
Ekino zamknęli, zamknęli sporo innych stron, linki z dziwnych stron to ścierwo. Sprawdzałem dziś programem do pobierania, mają tylko intro poczym każą płacić telefonem (umowy nie da się zerwać) i tak odcinka nie widzimy.

Także albo czekać na Zalukaj, albo pobierać w chwili obecnej, można też czekać kilka lat na CDA....

ocenił(a) serial na 8
WTTW_FILM

Na zalukaj juz jest- wlasnie obejrzalem ;)

ocenił(a) serial na 7
diabollo

Też oglądnąłem, właśnie skończyłem.

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

W tamtym roku z tego co pamiętam tak nie było, dopiero teraz namiętnie wszędzie usuwają, swoją drogą dziwne, ze na zalukaj dalej GoT się trzyma.

ocenił(a) serial na 7
inkawa

W tamtym roku CDA było dobre, było najlepszą stroną, bez reklam, bez limitów, po prostu otwierasz i oglądasz. Oczywiście pieniądz strzelił do głowy.

ocenił(a) serial na 9
WTTW_FILM

Regularnie oglądam na kinomanie i zazwyczaj po pracy odcinki większości seriali czekają, często z napisami. Ostatnio wkurzają shitowymi reklamami, ale coś za coś. Zawsze zostają też źródła zagraniczne.

ocenił(a) serial na 7
Yoschan

Ja tam kupuję za te 3 zł sms'em premke na zalukaj i git, nie drogo a jest wszystko.

użytkownik usunięty
marmot18

w tv

marmot18

kinoman

ocenił(a) serial na 7
juliaxyz

Zrypana kopia (psóje się po początkowych scenach na murze, ja pobieram właśnie waży jeden gb w rar. Za 1h mi się pobieranie kończy, tak wiem internet muli ale co poradzić :/

ocenił(a) serial na 8
WTTW_FILM

Zalukaj juz ma 3 odcinek (lektor)- mozesz przerwac pobieranie.

ocenił(a) serial na 7
diabollo

Widzę właśnie ale serwy im się obciążyły i trochę wolno się ładuje. Przerwałem i oglądać zacząłem, w sumie czekam aż mi się zbuferuje.

WTTW_FILM

w wersji z napisami jest okej :)

ocenił(a) serial na 8
marmot18

Podobnie jak tydzień temu, bo szukam i wszystko poblokowane :/