PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408236
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

zaczelam ten serial ze wzgledu na to, ze wszyscy go polecaja. Za mna juz 5 odcinkow oczywiscie 1 sezonu ale nie powiem zeby serial wciagnal mnie jakos strasznie, po prostu uwazam ze jest dobry i tu moje pytanie jest sens ogladania go dalej? rozkreca sie? bo dla mnie niektore watki sa nudne i czasami nie wiem o co chodzi

ocenił(a) serial na 6
szukajacszczescia

Rozkręca się zdecydowanie. Poczekaj do końca pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
szukajacszczescia

Oglądaj do końca pierwszego sezonu, jeśli dalej nie będzie ci się podobać, to daj sobie spokój.

szukajacszczescia

Tak jak inni mówią, dokończ pierwszy sezon ;)

ocenił(a) serial na 8
szukajacszczescia

Dokończ pierwszy sezon, najwięcej się dzieje w ostatnich odcinkach sezonów.

szukajacszczescia

Do Gry o Tron podchodziłem bodajże z 4 razy, aż w końcu przełamałem się przez pierwszy sezon, który jest dosyć mocno polityczny. Później się to już mocno rozkręca i ciężko się oderwać od oglądania, także oglądaj ;)

ocenił(a) serial na 10
szukajacszczescia

Dokończ pierwszy sezon. Jeśli w miarę się podobał, to drugi jest od niego zauważalnie lepszy, potem trzeci nieco gorszy, czwarty według niektórych najlepszy ze wszystkich, a na koniec piąty, odrobinę gorszy (znienawidzony przez tych, co czytali, gdyż tam dużo jest pozmieniane). Też nie wiedziałem o chodzi, bo nie czytałem książek, ale teraz tak myślę, że gdyby po obejrzeniu całości zacząć całkowicie od początku (chociaż to nie będzie konieczne), to od razu by się wszystko rozjaśniło, zresztą tak jest z prawie każdym filmem i serialem.

Asasynek

Myślałem, że wszyscy uważają, że to w 2 sezonie jest spadek formy, a 3 sezon to powrót do świetności :)