PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408174
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

serial(wlasciwy skonczyl sie na 2 sezonie, dalej to tylko wykorzystywanie popularnosci ktora wziela sie z dobrej obsady[bo tak H u J o W a ksiazka nie miala innej opcji na sukces])przeznaczony dla gimnazjalistow doslownych i mentalnych(90% ogladajacych nie przeszlo inicjacji seksualnej i to sa oficjalne dane)

ocenił(a) serial na 9
madrit

Słaby Troll, łączę się w bUlu

ostatnisprawiedliwy_1771

hehe a pokazales staremu jak byly cycuchy?????????

madrit

wez sie idz utop koles bo nie znasz sie wcale

ocenił(a) serial na 9
dzt911

Nie karm trolla, trollu

ostatnisprawiedliwy_1771

trol cie robil

ocenił(a) serial na 9
madrit

Coś ci nie wyszła ta prowokacja. Próbuj dalej.

raschel97

kocham cie piekne masz oczko

ocenił(a) serial na 9
bulbaa

Dziękuję, piękny masz kwiatek.

ocenił(a) serial na 7
raschel97

Tak właśnie powinno się z nimi rozmawiać. Duży plus :)

ocenił(a) serial na 8
madrit

Dla mnie ten serialik nigdy się nie zaczął. Zwykły gniot korzystający z popularności Twilight, Hunger Games, Maze Runner, filmów Marvela i innych gniotów dla gimbazy. Tyle, że te filmy mają chociaż jedno - FABUŁĘ, czego o Grze o Tron powiedzieć nie można. I jakim cudem nazywasz obsadę ten czegoś gwiazdorską?

KarmazynowyKokos

no jasne przeciez aktorzy grajacy lannisterow to jakies randomy nie??? nie mowiac juz o wrzuceniu seana beana na 6 odcinkow zeby przykuc uwage calego swiata bo bez tego by ten gowno serial nie istnial w sensie istnialby bo jednak hbo to hbo no ale z kim nie........z czym ja tu rozmawiam xD gran torino 9xDDDDDDDDd

ocenił(a) serial na 9
madrit

Poprawiłeś się

ocenił(a) serial na 8
madrit

Bawi mnie dawanie wysokich ocen tragicznym filmom, stąd taka ocena dla Gran Torino. Pseudokomediodramat, a nie film.