PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407852
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

znowu powyciekały sceny z odcinka kilka(naście) godzin przed premierą. Chyba jeszcze nie było odcinka żeby coś im wcześniej nie wyszło :)

ocenił(a) serial na 10
martin123154

widziałam jedną scenę, podasz link do kolejnych?

Ta co widziałam (z danką i smokami..) pokrywa się z jakimiś spoilerami sprzed paru dni... okropnie mi się nie podobają (a przynajmniej jedna rzecz o Jaimim), mam nadzieję że jednak nie okażą się prawdziwe.
Ta scena o której mówię wydaje mi się jakaś podejrzana. Może przez okropną jakość, ale wydaje mi się że mogło to zostać jakoś fałszywie zmontowane? sama nie wiem, jakoś podejrzanie to wyglądało.

ocenił(a) serial na 7
inkawa

https://www.youtube.com/watch?v=e2Z_MsWyxwM

Jeszcze tu mamy kolejną która sie pokrywa (i pewnie jest to decydująca scena która zrobi z Danką to co zrobi :P ). Ogólnie te zakończenie z leaków niestety wychodzi na to że sprawdzi sie w 100%.

A to duzo bardziej gorzkie niż słodkie będzie. Oj będą narzekania :)

ocenił(a) serial na 10
martin123154

dzięki właśnie też to znalazłam :D
Jestem wściekła.
Na siebie że czytałam te spoilery, myślałam że tyle się już naczytałam i sie nie sprawdzało to i to będzie tylko czyiś wymysł, jak to się sprawdzi to znam już zakończenie serialu... Mogłoby być gorzej, ale to co w międzyczasie sie będzie działo (już pomijając sprawy związane z Danką) mi się nie podoba, przynajmniej z tych zwięzłych opisów, być może jak to pokarzą to będzie lepiej, ale Jaimiego tak czy inaczej nie daruje jeżeli sie sprawdzi.

inkawa

A jakie ma być te zakończenie?

ocenił(a) serial na 10
rodmans

https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/bio60o/hate_to_say_it_but_dany_is_goi ng_to_be_killed_by/

ocenił(a) serial na 8
inkawa

Bardzo wątpliwy scenariusz, charakter i czyny postaci w 90% nie pokrywają się z tym co do tej pory widzieliśmy. Myślę, że lepiej czekać na właściwe premiery

ocenił(a) serial na 10
niwrok_2015

z tym że 2 sceny już zdążyły się pokryć. Chyba że to jakieś zmontowane fejki albo ktoś miał dostęp wcześniej tylko do tego odc. :|

ocenił(a) serial na 7
inkawa

Jedną juz HBO zablokowało , tą ze straceniem Missandei .
Wiec to nie fejk .

ocenił(a) serial na 7
inkawa

https://scontent.flis9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/59380569_1218587241652844_536823 9521160757248_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.flis9-1.fna&oh=a19c75531a6206062 52d55507947e657&oe=5D6BF311

Jeszcze seks Jaimiego z Brienne, też to było we wczorajszym leaku

ocenił(a) serial na 7
martin123154

Boże , Tormund zabije Jaimiego .

ocenił(a) serial na 10
martin123154

Jaimie z Brienne też kompletnie mi sie nie widzi, tym bardziej że później ma wrócić do Cersei.

no nic zobaczymy, jednak daje jakieś 98% że to wszystko się sprawdzi, znając moje szczęście xd
no ale wciąż, mogłoby być gorzej.

ocenił(a) serial na 8
inkawa

To muszą być w znacznej większości fejki pochodzące z kilku alternatywnych zakończeń, o których wspominali Dedeki

niwrok_2015

Strasznie naiwny jesteś skoro wierzysz w jakieś alternatywne sceny...

ocenił(a) serial na 8
kuki7

Naiwny? Bo lepiej wierzyć w abstrakcyjne zakończenie GoT na wzór z opery mydlanej, które ktoś wrzucił na Reddit...
Ma tyle sensu, co przecieki w poprzednich lat, czyli bardzo niewiele. Zresztą to jedyna cecha, która je łączy

ocenił(a) serial na 10
niwrok_2015

Chodzi raczej o to że nie marnowali by budżetu żeby kręcić jakieś fejk sceny

ocenił(a) serial na 8
TyrionLanister

Budżetu akurat sporo zaoszczędzili, co widać po odcinkach 1-3 i "bitwie wszech czasów"

ocenił(a) serial na 8
niwrok_2015

Najlepsze jest to że w ich rozumieniu ,robią dobrze, no bo wydali kupę kasy i to jest fakt.A najsmieszniejsze jest to że nie widzą że popełnili jednak błąd ,jak stwierdził koles z kanału "Na gałęzi" --gdyby nie nie oglądał jak kręcono odcinek to by myślał że kręcono go w studiu.

ocenił(a) serial na 8
niwrok_2015

Nieważne co nam się wydaje, ważne co wymyslili scenarzyści, a ja sądze że namieszają i będzie zgodnie z wyciekiem.

ocenił(a) serial na 8
Polski_Charlie

Jakoś zakończenia wątku Nocnego Króla i wielkiej wojny nie było w żadnym wycieku, podobnie będzie z innymi kluczowymi wydarzeniami. Jedyne, czego możemy być w miarę pewni- to sceny seksu z Jaimem

ocenił(a) serial na 7
niwrok_2015

Było w kilku sprzed kilku miesiecy ktorych nikt na poważnie nie brał ze wzgledu na to że wydawało sie to bez sensu (Arya itp) do momentu 3 odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
niwrok_2015

Jak nie było 4 miesiące przed premierą koleś na reddicie napisał dokładnie jak zginie NK i Theon

ocenił(a) serial na 8
inkawa

Jeśli tak to poprowadzą, to rzeczywiście będzie to jedno z najgorszych rozwiązań serialowych EVER. To nawet pobije zakończenie LOST XD

ocenił(a) serial na 8
0ri0n123

Przebiło by nawet House of Cards. Ale spokojnie, tak z pewnością nie będzie, już pierwsze 3 odcinki okazały się całkiem inne niż spodziewano się po dawnych wyciekach

ocenił(a) serial na 5
niwrok_2015

Chłopie, co Ty tworzysz. Wszystko co się dzieje w serialu pokrywa się w 100% z przeciekami, więc jeżeli mówimy o tym samym zakończeniu (Bran) to będzie zdecydowanie gorsze niż Losty.

ocenił(a) serial na 8
Fass_

Faktycznie, aż trudno uwierzyć jak można tak całkowicie zepsuć genialną kiedyś fabułę

ocenił(a) serial na 7
Fass_

Jeszcze Bronn w radzie haha kim będzie Starszym nad burdelem? Ale można sie pośmiać.

Przynieście mi te cholerne wino...

inkawa

Dzięki. Widziałem to już wcześniej, ale wydawało mi się to dziwnym zakończeniem. Już wolałbym żeby Cersei utrzymała tron.

inkawa

Jest jeden pozytyw - gdyby Jon miał odbudować Straż to znaczyłoby, że Inni wciąż stanowią zagrożenie.

ocenił(a) serial na 7
rodmans

up@ spóźniłem sie :P w sumie usuwam żeby nie spoilować tu bezpośrednio

ocenił(a) serial na 8
martin123154

Istnieje jakaś możliwość wysłania tutaj pw z tym zakończeniem tak by moja ciekawość została zaspokojona a pozostali przy okazji nie ucierpią na tym?

ocenił(a) serial na 7
HighRisk

https://imgur.com/gallery/B7x2sPk

ocenił(a) serial na 8
martin123154

dzięki mordo

ocenił(a) serial na 10
martin123154

w pierwotnej wersji nie było tam że Sansa zostaje królową? Że miała z Tyrionem ale go olewa i sama włada? cos mi się kojarzy, a widzę że ten post z reddita usuniety

ocenił(a) serial na 10
inkawa

to był raczej fejk

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

już sama nie wiem, wszystko było tak samo oprócz zakończenia i 2 wersje dla Jona, albo mur albo że umrze

inkawa

A może spadnie z muru i umrze?

ocenił(a) serial na 7
inkawa

Ogólnie z tym kto będzie Królem to bym jednak poczekał z tydzień, myśle do momentu zadzgania leaki sie sprawdzą, ale z ostatecznymi losami żyjących bohaterów to bym sie wstrzymał jeszcze :)

ocenił(a) serial na 7
martin123154

Jeżeli te przecieki to prawda to się upije i będe rechotał zwłaszcza z związane z osobą ktora usiądzie na Żelaznym Tronie haha już wole żeby Penis Podricka zasiadł, przynajmniej jest legendą w KL :))))))

ocenił(a) serial na 7
inkawa

Mi sie ogólnie podoba takie zakończenie (widać że GRRM sypnął tą informacją) bardziej niż jakby miało być Disneyowskie "żyli długo i szczęsliwie z gromadką dzieci", jedynie ten Jaimie też mi nie pasuje, ale zobaczymy może będzie to jakoś lepiej pokazane :)

ocenił(a) serial na 10
martin123154

mnie pociesza to że podobno kręcili kilka wersji różnych scen, może niektóre były zmyłką i jednak finalnie będzie co innego, mam nadzieję że jednak coś mnie jeszcze zaskoczy a nie wszystkie kluczowe sceny już sobie wyczytałam xd

ocenił(a) serial na 5
martin123154

No mi też się w miarę podoba, ale nie czaję tego Brana za ch*j. Nie ma to dla mnie kompletnie sensu, koleś jest warzywem, wyrzekł się swojego nazwiska i nagle ma być królem? JAK? To serio już Jon mi bardziej pasuje, a na scenę zamordowania danki mam już zamrożonego szampana.

martin123154

Grubo to wygląda....

ocenił(a) serial na 7
martin123154

Czyli te wycieki o ciągłych zdradach się potwierdzają , no to kulminację czas zacząć , oby następny był szary Robak .

ocenił(a) serial na 7
martin123154

Nie wiem co w tym zakończeniu byłoby słodko gorzkie, chyba spieprzone i out of character.

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

to takie słodko gorzkie w stylu Martinowskim - cieszcie sie że Inni nie wybili całej ludzkości - to ta slodka część - tylko i wyłącznie :)

ocenił(a) serial na 7
martin123154

To by była lepsza opcja.

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

Ale przynajmniej większość zginie , w tym największe miernoty które pozostały przy życiu .

ocenił(a) serial na 6
Pallando

Hahaha :)

ocenił(a) serial na 9
Pallando

Po ostatnich odcinkach to chyba każdy się nią okazał. No, może nie Arya. Ona zabiła NK i uciekła od sławy, jak każdy szanujący się superbohater.

ocenił(a) serial na 3
martin123154

Kiedy po S08E03 myślisz sobie, że nie zobaczysz już nic głupszego, GOT udowadnia, że ma jeszcze pocieniał...

Masz smoki (odpowiednik F-18 w średniowiecznych czasach), które patrolują niebo, a i tak wpadasz w zasadzkę, bo flota przeciwnika schowała się za skałą xD Hahaha. Scenariusz lvl master :D