PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407852
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

znowu powyciekały sceny z odcinka kilka(naście) godzin przed premierą. Chyba jeszcze nie było odcinka żeby coś im wcześniej nie wyszło :)

ocenił(a) serial na 8
lpojar

No i założe się że będzie 80-90 procent jak w najnowszych wyciekach.

lpojar

Ale ta flota miała railguny zainstalowane na każdym stateczku.

ocenił(a) serial na 5
lpojar

Wiesz, w tamtych czasach czegoś takiego jak "zwiad" jeszcze nie wymyślono więc wielka flota miała szanse się ukryć... :)

ocenił(a) serial na 9
Fafrocel

Nie, wcale. Nie było takiego czegoś jak zwiad. Nie było szpiegów, znakomitych strategii - kompletnie nic. To chyba mowa o GOT, bo doskonale pasuję. Ten sezon to istna wylęgarnia głupot, nie wiem czy kiedykolwiek czułem takie rozczarowanie przy tak wysokich oczekiwaniach względem poprzednich sezonów. Na pewno nie, prawdziwa recepta jak zepsuć jeden z najlepszych seriali w historii w dwa lata.

ocenił(a) serial na 9
Fafrocel

Flota nie miała szans by się ukryć - w powietrzu były dwa drony. Tylko głupota ich operatora spowodowała że latały na wysokości z której nic nie było widać. :)

ocenił(a) serial na 5
Fafrocel

Zważając na fakt, że historia Westeros sięga 12 tysięcy lat, a te matoły ciągle siedzą przy świeczkach i nie ogarniają prądu ani nie rozszczepiły atomu to serio jestem w stanie w to uwierzyć.

ocenił(a) serial na 5
lpojar

David Benioff: "Dany kinda forgot about the Iron Fleet". Komentarz zbędny...