znowu powyciekały sceny z odcinka kilka(naście) godzin przed premierą. Chyba jeszcze nie było odcinka żeby coś im wcześniej nie wyszło :)
Wiesz, w tamtych czasach czegoś takiego jak "zwiad" jeszcze nie wymyślono więc wielka flota miała szanse się ukryć... :)
Nie, wcale. Nie było takiego czegoś jak zwiad. Nie było szpiegów, znakomitych strategii - kompletnie nic. To chyba mowa o GOT, bo doskonale pasuję. Ten sezon to istna wylęgarnia głupot, nie wiem czy kiedykolwiek czułem takie rozczarowanie przy tak wysokich oczekiwaniach względem poprzednich sezonów. Na pewno nie, prawdziwa recepta jak zepsuć jeden z najlepszych seriali w historii w dwa lata.
Flota nie miała szans by się ukryć - w powietrzu były dwa drony. Tylko głupota ich operatora spowodowała że latały na wysokości z której nic nie było widać. :)
Zważając na fakt, że historia Westeros sięga 12 tysięcy lat, a te matoły ciągle siedzą przy świeczkach i nie ogarniają prądu ani nie rozszczepiły atomu to serio jestem w stanie w to uwierzyć.