PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659252}

Graceland

2013 - 2015
7,4 2,6 tys. ocen
7,4 10 1 2619
Graceland
powrót do forum serialu Graceland

1 x 09

ocenił(a) serial na 8

Jak się okazało klucznik był znaną osobą, która pytała cały czas o Briggsa.
Końcówka mnie zdziwiła, że to była winna dwóch osób - rozmowa przy ognisku :o

Mike wylądował w szpitalu, ciekawi mnie jedna rzecz czy Paige powie reszcie ekipy o tym, że jest prowadzone śledztwo wokół Briggsa ?

ocenił(a) serial na 7
kalik1992

Nie wydaje mi się aby komukolwiek powiedziała, ale miedzy nimi zapewne będzie zagęszczona atmosfera, co z kolei może zastanawiać pozostałych.
Ogólnie mam wrażenie, że intryga będzie większa niż się zapowiada, i nie jeden raz jeszcze zaskoczy. Taką przynajmniej mam nadzieję. No ale jeszcze trzy odcinki przed nami więc okaże się

kalik1992

Odcinek jak zawsze dobry, ale mnie męczy coś innego. Wie ktoś może, co to za piosenka na początku odcinka, zaraz po "Poprzednio w Graceland"? Mike biega, Briggs leży, a w tle taka fajna piosenka, tylko za nic nie wyłapię na tyle słów, żeby mieć tytuł i wykonawcę. Pomoże ktoś?

ocenił(a) serial na 8
Kate0vel0Katie

piosenka - "Raise It Up" by Distant Cousins

kalik1992

Zastanawia mnie na ile FBI wiedziało o tym kim był Klucznik?

ocenił(a) serial na 8
kalik1992

Przecież koleś z FBI nie był klucznikiem ;) Proponuję obejrzeć odcinek raz jeszcze. Klucznik zaatakował Bello, Mike go postrzelił! Później widzimy(przynajmniej ja widziałem) scenę w której Charlie siedzi z kolesiem w knajpie i ma on na marynarce krew! Koleś z FBI jak się okazało prowadził trochę krucjatę na własną rękę przeciw Briggsowi, bo w pożarze poprzedniego domu zginął jego przyjaciel(partner). On winił za to Briggsa i jego pojawienie się na plaży jako "klucznik" miało na celu tylko wyciągnąć od Briggsa jakieś informacje.

Dominogal88

A czasem gość z FBI przed wyjściem na plażę nie nagrał się,że to on jako klucznik działa pod przykrywką dla kartelu Caza?

ocenił(a) serial na 8
avosette

Nie ;) Powiedział, że ma zamiar podejść Briggsa w kwestii pożaru poprzedniego domu i podejdzie go pod przykrywką klucznika. Dokładnie brzmiało to tak :

"I am about to approach agent Briggs, regarding his role in deaths of five agents in the safe house fire. I'm undercover as the Caza mercenary known as Jangles"

Dominogal88

Acha,faktycznie,jakoś tak oglądałam,że mi się wydawało,że to on jest tym klucznikiem.
Teraz już wszystko jasne.