I bardzo dobrze,nic na sile,nie przeciagane..co za duzo to nie zdrowo,tak jak z DA gdzie polowa aktorow musiala ¨¨umierac¨¨...
Zgadzam sie zwłaszcza, ze wszystkie tajemnice są w stanie wyjaśnić, ale i tak będzie mi brakować. GH jest wyjątkowy i ma wspaniały klimat.
Mnie tez bedzie go brakowac,taka moja mala perelka,do ktorej na pewno bede wracac...
skad wiesz? gdzie takie info? mam nadzieje ze wszystko wtedy bd wyjasnione. i co to za jakis serial DA?
Jestem dopiero na drugim sezonie, więc jeszcze trochę odcinków przede mną.. Ale ogólnie mało odcinków zrobili, mogli jeszcze trochę pociągnąć. No chyba, że serial się popsuł w następnych sezonach, tego nie wiem :)
Nie zepsul sie,poprostu po pierwszym sezonie spadla ogladalnosc, dziwie sie tylko dlaczego?! Duzo do zyczenia daje godzina nadania czyli o 22.40 do 00.15 to stanowczo za pozno,tak mi sie wydaje...
Jak napisalam wczesniej nie ma co na sile przeciagac, bo w ten sposob popsuli by caly serial...
Zakonczenie serialu oglosila nie Antena3 a glowny producent Bambú Producciones i to niespodziewanie dla wszystkich - stad dwa ostatnie odcinki ktorych jeszcze w maju mialo nie byc (3 sezon mial sie skonczyc 11 czerwca). Serial zdobyl cala mase nagrod na festiwalach i nadla zdobywa. Kupuja go kolejne kraje. Oficjalnie Bambú Producciones podaje jako powod wzgledy finansowe.
To akurat swoja droga,dziwne,tyle nagrod,inne kraje tez sa zainteresowane a Bambu pieprzy ze kasy nie ma..Statystyki tez mowia swoje...po 1 sezonie juz nie bylo swietnie
hm a ja mam prosbe. Chce wiedziec co sie stalo z wszystkimi bohaterami i wszystkie sekrety. Tak jestem pewna ze tego chce gdyz niestety napisy pojawiaja sie srednio raz na miesiac wiec zapewne cały 3 sezon zostanie przetłumaczony w 2014 roku niestety, a tyle czekac mi sie nie chce, zwłaszcza ze czekajac zapominam co sie dzialo wczesniej. I zeby było jasne, ja tu nikogo nie poganiam do napisów i rozumiem sytuacje, tylko jestem po prostu ciekawa:)
A czy ktoś posiada jakiekolwiek napisy do trzeciego sezonu? Obojętnie, hiszpańskie, angielskie, jakiekolwiek..
h t t p ://subtitles . com . pl / pl/serial,2549,gran-hotel . h t m l tutaj są węgierskie chyba