PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630096}

Grand Hotel

Gran Hotel
2011 - 2013
7,9 6,5 tys. ocen
7,9 10 1 6548
Grand Hotel
powrót do forum serialu Grand Hotel

Oglądam właśnie drugą serie i jest równie wielowątkowa jak pierwsza. Naprawdę wile się dzieje
i nie wieje nudą...

Fantasticmysiapysia75

Właśnie się zastanawiałam, czy zacząć oglądać ten serial. Bo aktualnie kończę DA i w dyskusjach widziałam, że radzą przerzucić się na Gran Hotel.

ocenił(a) serial na 8
artemisa

może nie przerzucaj się, ale oglądaj równocześnie :)

Fantasticmysiapysia75

I tak koniec sezonu DA już mamy, więc już wiem czym się zajmę.

ocenił(a) serial na 9
artemisa

Nie pożałujesz, bo GH też bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 9
Emeraldine

Przerzucac sie?!ale dlaczego?DA emitowali w niedzele,a GH w srody,napisy tez nie sa punktualne i zazwyczaj to nie jest ten sam dzien kiedy wychodza do DA...

ocenił(a) serial na 9
italiakami

Ale ja nie mówię, żeby porzucać Downton, tylko oglądać również GH. Zresztą DA już się skończyło niestety...

ocenił(a) serial na 9
Emeraldine

Przepraszam to bylo do artemisa:) wybacz..

Fantasticmysiapysia75

Wiecie może gdzie można znalezc napisy do 2 sezonu (obojetnie w jakim jezyku)??? Serial ekstra ale bez napisow nie wszystko rozumiem :/

ocenił(a) serial na 9
andzelina1982

Jesli pasuje Ci wegierski to w necie sa :) Podobno ktos kiedys tu napisal ze tlumaczy z rosyjskich napisow...ale chyba watek zostal zablokowany,Nawet angielskich chyba nie ma...szuakam takze w jezyku wloskim i niemieckim ale nici z poszukiwan...

italiakami

Węgierskie znalazlam tylko do 9 odcinka 1 sezonu, do 2 sezonu juz nie moge znalesc nawet wegierskich.

ocenił(a) serial na 9
andzelina1982

To niestety musisz czekac na polskie albo poprostu ogladac orginal(uczac sie w ten sposob nowego jezyka) Mysle ze to wina niepopularnosci tego serialu.