PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=630096}

Grand Hotel

Gran Hotel
2011 - 2013
7,9 6,5 tys. ocen
7,9 10 1 6548
Grand Hotel
powrót do forum serialu Grand Hotel

http:// www.antena3.com/series/gran-hotel/momentos/diego-descubre-in fidelidad-alicia-
deshace-bebe-belen_2012110700162.html

Co Diego zrobil z dzieckiem Belen?!

skasujcie spacje przed www.

ocenił(a) serial na 10
italiakami

zabrał je i zaniósł takiej pani z poza miasta. belen sie domyslila ze Diego nie mogl zrobic krzywdy dziecku i ze je komus zaniusl, domyslila sie komu. Poszla je odzyskac. Jak wracała z dzieckiem w czasie burzy .. troche jej sie pomylila droga.. bylo bardzo zimno. Jak wrócila do hotelu to dziecko bylo przemarzniete i chore. Wezwali lekarza, powiedział ze nic nie moze zrobic i trzeba czekac.. Postanowili po kryjomu ochrz
cic dziecko, zeby Bog pomogl mu wyzdrowiec. Ale to nic nie dalo, dziecko umarło.belen była zrospaczona i podmienila je z dzieckiem Sofi.

ocenił(a) serial na 9
asia5113

widzialam..bardzo smutna scena..Moim zdaniem bardzo dobrze ze podmienila,przeciez to jej dziecko!!!Swietny odcinek!

ocenił(a) serial na 10
italiakami

Widzę, że też oglądasz na bieżąco :D
Domyślam się, że znasz hiszpański perfekcyjnie? ;d

ocenił(a) serial na 9
asia5113

Tak ogladam na biezaca,Chyba ze nie mam czasu w srody wieczorem :) wtedy ogladam na stronie anteny..Powiedzmy ze znam perfekcyjnie :) Mieszkasz w Hiszpanii?!

ocenił(a) serial na 10
italiakami

Oj.. chciałabym ;d
A ty mieszkasz w Palma De Mallorca? ;))
Hiszpański strasznie mi się podoba i "ześwirowałam" na jego punkcie ;D

ocenił(a) serial na 9
asia5113

Tak mieszkam na Majorce,po fladze myslalam ze Ty tez w hiszpanii mieszkasz,jestes samoukiem czy biezesz lekcje hiszpanskiego?!

ocenił(a) serial na 10
italiakami

Jestem samoukiem ;) powiedzmy, że samoukiem na intensywnym kursie hiszpańskiego ;D Bardzo dużo się uczę, codziennie. Nawet myślę po hiszpańsku ;P

ocenił(a) serial na 9
asia5113

Gdzie ogladasz GH?Myslalam ze w Polsce antena 3 jest zablokowana?! Wczoraj ostatni odcinek sezonu,co za emocje!!!!!

ocenił(a) serial na 8
italiakami

ostatni? 9 odc. ma lecieć 27.11 chyba, że się mylę...no pikantnie było!!!

ocenił(a) serial na 10
italiakami

Jest częściowo zablokowana. Na żywo można oglądać niektóre programy. Ja zawsze włączam na żywo chwile przed tym jak ma się zacząć Gran Hotel.(bo jak próbowałam o 22:40 to już się wcale nie chciało włączyć). I parę razy już mi się udało pooglądać całe odcinki!!!! :D ale często się wyłącza w trakcie, po kilkunastu minutach ;( Np. wczoraj pooglądałam na żywo tylko około 15 minut ;( i jak tak się dzieje to wtedy oglądam z tej stronki www. series911 .com/linkurl/150167/
odcinek był genialny ;D
do Fantasticmysiapysia75 :
to ostatni odcinek 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
asia5113

Gran Hotel wraca w lutym ! powrot Belen jako gosc hotelowy, marquesa!!! Nie moge sie doczekac!

ocenił(a) serial na 10
italiakami

Belen jako gość hotelowy?? Co się stało? Ja dopiero po 1 sezonie jestem, na drugi trochę poczekam bo niestety hiszpańskiego nie znam :/
Ale ciekawa jestem co się z Belen stało? Sprzedała list? Powiedzcie coś więcej :D

ocenił(a) serial na 9
separacja

uuuu bardzo duzo sie zdazylo tak na szybko Diego zazadal od niej tego listu w momencie kiedy zaczela rodzic...jesli nie odda nie wezwie poloznej... blizniaki,oczywiscie pierwszego jej zabrala dona Teresa nie wiedzac ze na swiat przyjdzie drugi...Ukrywala malenstwo do czasu kiedy (glupia) powiedziala o nim Diego a ten wzial dziecko i oddal pewnej kobiecie w miasteczku.Belen sie o tym dowiedziala i je zabrala,niestety dziecko bylo przemoczone i chore..umarlo tej samej nocy,a zrospaczona Belen zamienila blizniaki.NIestety Alfredo poznal ze to nie jest ¨jego dziecko¨¨ gdyz mialo zadrapanie na policzku.Belen zostala wyrzucona z hotelu.....I podobno wraca jako gosc hotelowy :) hah ciekawe co ona wymyslila...

ocenił(a) serial na 10
italiakami

wow no to widzę, że 2 sezon będzie równie dobry jak pierwszy :D chyba zacznę uczyć się hiszpańskiego żeby na napisy nie musieć czekać :D

separacja

Polecam :) Nie tylko ze względu na napisy :)

italiakami

Widziałam. Ale będą jaja! Nie mogę się doczekać reakcji Diego :)

ocenił(a) serial na 8
asia5113

ostatni odcinek to 9 czy 8? bo się pogubiłam, zakończenie 8 wskazywałoby, że ma być jeszcze 9! Wyszedł z pokoju i co dalej? Mam czekać do lutego :( buuuu...

ocenił(a) serial na 9
Fantasticmysiapysia75

8 jest ostatnim odcinkiem..no wlasnie wyszedl z sekretnego pokoju i...wroci w lutym :)

ocenił(a) serial na 10
italiakami

dokładnie ;D
oj... będzie się działo ;)

ocenił(a) serial na 8
asia5113

Ech, zazdroszczę znajomości języka ;) Powiedzcie coś więcej, co się ogólnie będzie działo! :D

asia5113

właśnie skonczylam pierwszy sezon i jak bys byla taka dobrenka to napisz mi czy kurka Andres przezył? wygladał jakby był martwy ale w serialach to rozne akcje sa!:D

italiakami

NIe można oglądać antena 3 poza hiszpanią ale jest wspaniałą hiszpańska str z filami i serialami. korzystam do 1 roku studiów :P I po studiach też :P

italiakami

nie rozumiem...jak to jej dziecko? jestem po 1 sezonie i z tego co wiem Sofia nie mogla miec dziecka wiec jak podmienila dziecko sofii ktore bylo belen jak pisalas ze zmarło?

ocenił(a) serial na 9
agab1987

Przeciez Belen urodzila blizniaki! Jednego zabrala jej dona Teresa,nic nie wiedzac urodzilo sie drugie dziecko(byl przy tym Andres) Jednym opiekowala sie jako opiekunka,drugiego ukryla w swoim pokoju...Niestety powiedziala o nim Diego zeby zazadac pieniedzy,on wykradl jej dziecko i zaniosl kobiecie w miasteczku,belen dowiedziala sie gdzie jest i poszla je zabrac,niestety zgubila sie w lesie ,bylo zimno i padal deszcz,wiec dziecko sie rozchorowalo.Zmarlo tej samej nocy a ona z rozpaczy poszla i je podmienila.Rozumiesz teraz?!

italiakami

zrozumiałabym nawet i bez tych wykrzykników:/ rany pisałam ze jestem po 1 sezonie wiec nic nie wiem co było w drugim...w każdym bądź radzie dzięki za wytłumaczenie...

ocenił(a) serial na 9
agab1987

Chyba zle mnie zrozumialas! ten pierwszy wykrzyknik(bo jak dobrze widze sa tylko 2) to nie w zlej wierze a raczej wynik emocji zwiazanych z tym ze Ty nie wiedzialas ze urodzilo sie ich 2 !(i teraz tez wykrzyknik) :) sorry za zle zrozumienie ,ale naprawde nie krzyczalam :)

ocenił(a) serial na 9
italiakami

Jesli masz jeszcze jakies pytania to sluze pomoca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

italiakami

aaa to chyba ze tak:) rozumiem:) no ja wlasnie pare godz temu skonczylam 1 sezon....i lipa bo na 2 sezon trzeba czekac bo z tłumaczeniem wiem ze kiepsko....a zakonczenie mnie totalnie rozwaliło i tez to kim jest prawdziwy morderca! napisz mi tylko czy kochany Andres zyje?! bo kopara mi opadla...niby widac ze umarł ale w tych serialach to sie cuda dzieja!

italiakami

No i przepraszam ze to ja Cie zle zrozumialam z tymi wykrzyknikami:)

ocenił(a) serial na 9
agab1987

wiec,jesli chcesz wiedziec przed ogladaniem,to tak zyje!! i przez caly 2 sezon probuja pomoc mu dowiedziec sie kto chcial go zabic (oj czeka Cie jeszcze duzzzo emocji :) spoko,jak chcesz jeszcze cos wiedziec to daj znac!

italiakami

wiec to byla proba morderstwa?! matko swieta! stawiam na Javiera! ciekawe jakie to emocje...i ciekawe ile trzeba czekac na nowe odcinki tlumaczone:(