PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=420552}

Greek

2007 - 2011
7,7 4,6 tys. ocen
7,7 10 1 4573
Greek
powrót do forum serialu Greek

nowe odcinki

ocenił(a) serial na 10

nie wie ktos czy Mtv bedzie emitować reszte odcinków 1 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
Geralt_7

Dołączam się do pytania :) Bo z tego co widziałam to jutro ma być "Maraton Urodzinowy" zamiast Greek :( :(

ocenił(a) serial na 9
Geralt_7

a ten dzisiajeszy ostatni odcinek podczas maratonu MTV nie był ostatnim z tego sezonu???? i czy jest 2 sezon tego serialu?????

ocenił(a) serial na 8
michal1990

a co w nim było? to wam powiem, czy ostatni, czy nie./... 2 sezon będzie w USA od 26 sierpnia jakoś :)

ocenił(a) serial na 9
Aintha

Jak skończył sie semestr i Rusty i Casey wyjechali do domu a żegnał ich Cappie

Aintha

Ostatni odcinek odcinek na MTV skończył się jak Casey i jej brat zerwali i pojechali na ferie do domu

ocenił(a) serial na 8
GalaQXus

No to jest połowa sezonu. Wyemitowana chyba do września ubiegłego roku (10 odcinków). Potem było jeszcze 12 :))))))))

Aintha

no to ja właśnie wiem, ale cho o to czy będą emitować resztę odcinków pierwszego sezonu czyt. te kolejne 12?

ocenił(a) serial na 9
fliege

Jak emitowali ten maraton MTV to zapowiadali że przez 3 dni pokażą wszystkie odcinki serialu to pewnie nie ma co liczyć że zobaczymy resztę sezonu:/

ocenił(a) serial na 10
michal1990

Cholercia... a wkręciłam się na maksa w ten serial :D hehe.
Mam nadzieję że jakoś we wrześniu puszczą te kolejne 12 odcinków ;]]

ocenił(a) serial na 10
Aintha

Aintha ma do Ciebie pytanie:) gdzie ty oglądałas ten serial skoro jestes taka obeznana??:) a teraz do wszystkich czy ktos z Was moze wie gdzie mogę ściągnąc ten serial z neta??bo on mi sie strasznie podoba i chciałabym go obejrzec sobie:D prosze o odpowiedz będę bardzo wdzięczna:]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
pati623

pat jak Ci na to odpowiem, to będę się musiała sama zablokować :)

ocenił(a) serial na 10
Geralt_7

Nie sądze, ze MTV postanowi wyemitować resztę. Wg mnie tą część potraktowali jako 1 sezon i na tym zakonczą. Poza tym nie pierwszy raz pozostawiają jakis program niedokonczony.