Dołączam się do pytania :) Bo z tego co widziałam to jutro ma być "Maraton Urodzinowy" zamiast Greek :( :(
a ten dzisiajeszy ostatni odcinek podczas maratonu MTV nie był ostatnim z tego sezonu???? i czy jest 2 sezon tego serialu?????
a co w nim było? to wam powiem, czy ostatni, czy nie./... 2 sezon będzie w USA od 26 sierpnia jakoś :)
Jak skończył sie semestr i Rusty i Casey wyjechali do domu a żegnał ich Cappie
Ostatni odcinek odcinek na MTV skończył się jak Casey i jej brat zerwali i pojechali na ferie do domu
No to jest połowa sezonu. Wyemitowana chyba do września ubiegłego roku (10 odcinków). Potem było jeszcze 12 :))))))))
no to ja właśnie wiem, ale cho o to czy będą emitować resztę odcinków pierwszego sezonu czyt. te kolejne 12?
Jak emitowali ten maraton MTV to zapowiadali że przez 3 dni pokażą wszystkie odcinki serialu to pewnie nie ma co liczyć że zobaczymy resztę sezonu:/
Cholercia... a wkręciłam się na maksa w ten serial :D hehe.
Mam nadzieję że jakoś we wrześniu puszczą te kolejne 12 odcinków ;]]
Aintha ma do Ciebie pytanie:) gdzie ty oglądałas ten serial skoro jestes taka obeznana??:) a teraz do wszystkich czy ktos z Was moze wie gdzie mogę ściągnąc ten serial z neta??bo on mi sie strasznie podoba i chciałabym go obejrzec sobie:D prosze o odpowiedz będę bardzo wdzięczna:]