Witam, wszystkich na wstępie Fanów tegoż serialu : )
miałbym pytanie do Was a jednocześnie probę...
otóz... czy Jesteście za tym aby powstała strona poświęcona serialowi Grimm? czy Was to
interesuje? czy wystarcza Wam tu na forum wymienianie poglądów/informacji na temat
serialu?
miałbym wizje strony zawierającej m.in. przegląd wszystkich Wesenów , które już były w
serialu..
hisotrie królewskich rodzin dokładnie przedstawioną /spisaną na podst. informacji , które już
posiadamy oraz posiłkowanie się zagranicznymi stronami dotyczącymi Grimma..
coś na zasadzie przyczepy Nicka jej wyposażenia....
może nie dokońca przedstawienie bohaterów bo tych każdy już zna ale.. pisanie opowieści i
dyskusja ogólna na bieżąca dotycząca każdego odcinka nowego....wypuszczonego przez stację
NBC... co Waszym zdaniem się wydarzy...
czy bylibyście zainteresowani takim projektem ? czy wolicie tutej tworzyć na forum wszystko..
tak Wiem.. kiedyś już było Forum dotyczące Grimma (nawet wnim uczestniczyłem) ale za małe
zainteresowanie...
miałem na myśli stworzenie forum nie typowej fanowskiej strony ale coś na zasadzie i
informacji o serialu ale również otwartego czatu ( Shoutbox) każdy by mógł na bierząco
dyskutować...
no ale to zależy od WAS:)
No właśnie forum było i chciałam się nawet zarejestrować, ale
strona się nie wyświetla...(ktoś wie co się stało?)Co do strony to czemu nie? to dobry pomysł
tylko musisz znaleźć kogoś kto ogarnie to od strony informatycznej i
graficznej. Nie wiem tylko czy grupa fanów serialu nie jest za mała.
No jak dla mnie pomysł super , tez myslalam kiedys zeby stworzyc cos o Wesenach ale samemu to ciezko by bylo :)