PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24483
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Tak się zastanawiam czy coś mi umknęło czy jest prosty sposób na rozwiązanie problemu Juliette. Wiadomo, że krew Nicka na nią nie podziała ale co z Trubel? Tym bardziej, że w 18 lub 17 odcinku była wymiana maili między Grimmami co wg mnie zapowiada jej powrót.

ocenił(a) serial na 8
pavlaq_3

Tu nie chodzi o krew Nicka tylko ogólnie o krew grimma, może miałem lepsze napisy, ale w którymś odcinku była o tym mowa;)

ocenił(a) serial na 7
pavlaq_3

Była mowa że krew Grimma nie wystarczy i to właśnie odnosiło się ogólnie do "rasy" Grimmów, a nie w szczególności do Nicka.
Co do odcinka mina Nicka na widok Adelaide bezcenna, a codo Juliette to scenarzyści ewidentnie nie mają pomysłu na jej roli i próbowali nadrabiać dramaturgią i zwrotami akcji, zmiana w hexenbist była fajnym pomysłem ale to że teraz jej tak odjebało iż zdradziła Nicka i spaliła przyczepę to już dziwne przegięcie no bo taka szara i nijaka i tak nagle jej odwaliło to po prostu durne

ocenił(a) serial na 8
kow176

Nigdy nie lubiłam Juliette, a teraz wkurza mnie jeszcze bardziej. Nie wiem czemu nawet jej nie lubię, po prostu tak na mnie działa. Z tym spaleniem przyczepy, według mnie przegięła. Ciekawe co dalej z Adalind i Nickiem, i czy odbiorą moc Juliette. Ktoś coś wie, o ewentualnym powrocie Trubel? Fajna była, szkoda że tak długo jej nie ma.