PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24514
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Widzieliscie 19 odc? Juliette przeszła na zła stronę mocy. Spaliła przyczepę Nicka i wszystkie księgi o wesenach. No nie wierze ciekawe co bedzie dalej

ocenił(a) serial na 8
Strefer_WL

Zachowanie Juliette popieram w 100%. Ja osobiście jestem wściekła na zachowanie Nicka. Scena z wcześniejszych odcinków, kiedy Juliette zmienia się w wiedźmę a On nawet nie może na nią spojrzeć dowodzi głębi jego uczuć do niej...
Jedno mi się ciśnie na usta: DUPEK. Teraz jeszcze akcja z jego dzieckiem. Jasne maluch jest niewinny, ale wątpię żeby Juliette zrobiła by krzywdę Adalind wiedząc, że jest w ciąży, ale Nick przecież zna ją tak dobrze....

ocenił(a) serial na 10
aria

masz rację ...ale.... to nie wina nicka ze Adalind zamieniła się w Juliet i mu zrobiła bahora..
tak wogóle to scenarzyści trochę dają d**** , ponieważ zamiast zając się głównym najciekawszym wątkiem wojny z rodami królewskimi to pół sezonu ciągną o juliett jej przemianie co by było zbędne według mnie , mogli odczarować Nicka jak było i tyle żadnych skutków ubocznych i toczyć dalej serial.. a jesli uż chcieli tak jak jest ot Juliet zamiast szsczelać fochy i być złana cały świat mogli ją wykorzystać do walki z przeciwnikami no ale.. ;/

jak w tym sezonie Juliett wróci do normaności to będzie cud !!

Magii_Mistrz

Za dużo tego wszystkiego się dzieje. Przemiana Juliette, bachor Adalind i Nicka. Mogli by normalnie dawać odcinki jak wcześniej ze Nick walczy z wesenami i rozwiązuje tajemnice i ciągnąc dalej wątek z tymi kluczami i rodziną królewską.

ocenił(a) serial na 7
aria

No nie, bez jaj. Najpierw Juliette sama nie może na siebie spojrzeć. Potem boi się reakcji Nicka. Potem gdy ten "bierze to na klatę" to stwierdza że jego reakcja się nie podoba.
Przecież Hexeny wygladają jak mumie. Nick zachował się zupełnie normalnie.
Juliette jest pijana mocą, emocjami i szokiem. Pewnie też natura Hexenwiedźmy ma wpływ (jak natura wilka na Monroe np instynkt zabójcy, jak było zresztą w tym odcinku). Myślę że mogłaby zabić Adalind z nienarodzonym dzieckiem.
Jak "otrzeźwieje", to będzie miała niezłą zagwozdkę.
Całkiem ciekawe wprowadzenie Adalind do teamu :p

Przyczepy strasznie szkoda :(

Rozgdz

No przyczepe mogli by zostawić

ocenił(a) serial na 10
Strefer_WL

czy klucz , który Nick dostał od ojca Rolka, który zmarl ( to ten co później wrócił z Trubel) był w przyczepie ?

Magii_Mistrz

Klucz chyba jest w sklepie monroe i rosalee.

ocenił(a) serial na 7
Strefer_WL

Wnerwiłam się no! Przyczepy mogła nie ruszać. Skoro jest wściekła na Adalind to nie powinna się mścić na Nicku.
I w ogóle za dużo naglę chcą namieszać w jednym odcinku. Taka moda na sukces tyle, że z wątkiem s-f