PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 24 tys. ocen
7,5 10 1 24483
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Nie do przezycia

ocenił(a) serial na 2

Nie lubię tego rodzaju filmow. Zadnych scifi czy fantasy. Ale uwaga... Dalem rade - do polowy. Niestety glowny bohater początkowo dostaje lomot od bezdomnych, a po trzech odcinkach wykonuje akrobacje z kosmosu. Gdy jego kobieta traci pamiec serial gnije. Na sile chca ja w to wcisnąć. Dawno sie tak nie denerwowalem ogladajac film czy serial. Czekalem, az umrze lub zostawi Nicka, niestety nie wyszlo. Wtrynia sie wszedzie, gada jak potluczona i kaze zatrzymywac samolot w locie bijac za to innych. Gdy ktos atakuje policjantow, to spoko luz, szamotanina i obsciskiwanie. Odcinek sie konczy to dopiero strzelaja do niego z pistoletu zabijając na cacy. Niektore efekty jak podbite oko partnera Nika - conajmniej żałosne... Tak jak w sumie i te przemiany. Poczatkowo wszystkie te potworki wygladaja jednakowo. Mistrzowie painta.

Przemo_NL

Przyznaję, że ja też nie lubię takich produkcji. To tak wielkie bzdury, że nawet nie potrafię tego ocenić!! Naprawdę chciałem coś merytorycznie napisać, tylko nie wiem co. Jest jednak pewna rozbieżność, ja lubię Sci-Fi od dziecka. Tylko, że to musieć mieć logikę, sens. Bzdur niestety nie trawię.