PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24514
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

Juliette miała kijową rolę to jej zmienili i jest mega kozakiem :)
Wu szwendał się po odcinkach i grał przydupasa Hanka i Nicka to zmienili go w wilkołaka :)
Wychodzi na to, że z głównych bohaterów człowiekiem jest jedynie Hank (bo Nick też ma swe super moce :))

ocenił(a) serial na 8
T_O_M_I

Biedny Wu.... najpierw Addalind naszpikowała go ciasteczkami z dodatkiem czarów, potem wylądował w psychiatryku przez wesenaz legend, a teraz jeszcze zostanie wilkołakiem?
Życie obok grimma nigdy nie jest łatwe.... a może ten magiczny patyczek by wyleczył Wu.....

Hikaru2501

A ja się nie zdziwię, że ten wątek właśnie będzie nawiązywał do 'patyczka' aby jeszcze bardziej uwypuklić, jaki to wspaniały artefakt.

matiiii

Co do WU, to w spoilerach wydawali się o tym mówić, jakby to miało być coś większego, więc raczej nie rozwiążą tego wątku w jeden odcinek.

Jak dla mnie zabawa z ukrywaniem patyczka przed Adalind zostanie załatwione tak, że gdy tylko się o nim dowie, Nick wpadnie na pomysł by w ramach przeprosin za brak zaufania wyleczyć nim ją z Hexenbiestości.

kosovitz

Cholera, Twój pomysł jest jeszcze lepszy! No przecież, jak pokazać jak 'zajebisty' jest to artefakt jak nie przez 'wyleczenie' (czy wyczyszczenie) pacjenta :)

Swoją drogą nie pisałem, że w jeden odcinek rozwiążą wątek. Chodzi mi bardziej o to, aby do końca sezonu odkrywali coś nowego w związku z 'patyczkiem' a nie scenarzyści przypomną sobie na koniec, że coś takiego istnieje. Nie zdziwię się teraz, jak i wątek Wu jak i Adalind będzie miał coś wspólnego z artefaktem.

Hikaru2501

Gwoli ścisłości, ciastka były dla Hanka, Wu był po prostu za dużym łakomczuchem, żeby przejść obok nich obojętnie.