PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624920}

Grimm

2011 - 2017
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 24541
Grimm
powrót do forum serialu Grimm

https://www.youtube.com/watch?v=L3ccKmgKy48 czy ktoś kojarzy w którym odcinku i sezonie jest ta scena ??? według mnie powinna byc w 2x13 ale jej tam nie ma ????

ocenił(a) serial na 10
parisHIHI

Dokładnie. Nie ma tej seny musiała najwyraźniej zostać usunięta.

Magii_Mistrz

chyba tak :(( jeżeli dobrze rozumiem to nawet chyba jest tam napisane pod filmem na yt ze została usunięta... ciekawe czemu... bardzo piękna scena :) Oni pasują do siebie

ocenił(a) serial na 10
parisHIHI

cóż chyba już nie wróci do Renarda kto wie.. Jesteś na bierząco z sezonami?
A w rzeczywistym życiu to Aktora grająca Juliett i aktor grający Nicka są parą ;p

Magii_Mistrz

moja przygoda z grimmem zaczęła się całkiem niedawno z jakiś miesiąc temu :) go odkryłam przypadkowo i tak zaczęłam 1 sezon i pochłonęłam wszystkie po kolei i aktualnie jestem już na bieżąco z 5 sezonem :) fajny serial uwielbiam każdą postać i tych aktorów :) tak coś szperałam szukałam i domyślam się po zdjęciach jakie są w necie i na istagramie, że oni są parą :)

ocenił(a) serial na 10
parisHIHI

Ja się dowiedziałem o tym dopiero nie dawno, że Nick i Juliett razem. Niestety sam nie mam Instagrama więc nie przyszło mi na myśl pooglądać tam ;d

W tamtem piątek miał być Grimm ale było święto dziękczynienia więc przełożyli na ten piątek odcinek. Poza nim iały yć jescze 2 w tym roku więc tak jeszcze 2 piątki i ten jutrzejszy.

Co roku Monroe ciekawie ozdabia dom na święta ciekawe jak będzie tym razem :)

Magii_Mistrz

hahah Monroe i jego bzik na tle ozdób świątecznych i nie tylko, bo na hallowen też miał fajnie dom ozdobiony :D no tak półroczny sezon się kończy i pewnie dopiero po nowym roku jakoś bliżej wiosny będą następne odcinki ;/ szkoda ze trzeba bedzie tyle czekać...

ocenił(a) serial na 10
parisHIHI

tzn z tego co sprawdzałem jak co roku teraz przerwa tzn te 3 odc a powrót już w styczniu tak żeby do końca marca zakończyć Grimma bo na wiosnę NBC ma nową ramówkę seriali : )

Magii_Mistrz

cyli 5 sezon to juz ostatni taki na zawsze zawsze??? :(( i nie będzie już wiecej grimma ?

ocenił(a) serial na 10
parisHIHI

będzie na pewno bo przecież teraz aktualnei już mid season jest a jeszcze nie poruszyli spraw z kluczami , które były w poprzednich sezonach jako główny wątek :) także możesz być spokojna. W USA widownia jest na poziomie około 5mln osób co za tym idzie zielone światło dla serialu :)

Magii_Mistrz

uffff chyba, że przyśpieszą te sprawy w 5tym sezonie i wszystko się rozwikła grrr a dopiero moja przygoda z nim się zaczeła i nie chciała bym aby szybko się skończyła :)