W tej chwili patrze na 9-10 seriali i sie zastanawiam czy grimm bylby czyms dla mnie.
Moje ulubione seriale to Gra o tron, Arrow, The Flash slodkie klamstewka i pamietniki wampirow.
Nie wiem, moim zdaniem nie koniecznie by Ci się spodobał, serial jest nakręcany bardzo na luzie i jest taki bajkowy. Mi osobiście się bardzo podobał, ale ja lubię seriale w tym stylu.
a moim zdaniem ci sie spodoba bo wiekszosc tych filmow co ty ogladales to ja tez ogladam :D
Sporo się w nim dzieje, ciekawe zawirowania.... 4 sezon mistrz jak do tej pory.
zobacz pilot i się przekonasz : ) osobiście mnie pilot zachęcił do oglądania tego serialu :) a właściwie piosenka już na samym początku.... : ) tak jak pisze powyżej przedemną jedna z filmwebbowiczów :D... serial bajkowy ale są wnim brutalne zabójstwa :D
jak dla mnie 8/10: )
Serial się rozkręca powoli, on jest świetny po 6-7 odcinkach pierwszego sezonu. Po 3 odcinku wahałam się czy oglądać dalej, weszłam na forum i przeczytałam, żeby pójść dalej, bo warto :) A teraz po prostu czekam na każdy odcinek. Na motywach bajek, z przymrużeniem oka, dużą dawką humoru, fajnymi efektami, i elementami sensacji z kryminałem :)
Dokładnie - to jeden z takich seriali, które po pierwszym i kilku następnych odcinkach może odrzucać ale po kilku odcinkach wciąga a po pierwszym sezonie staje się jednym z twoich ulubionych seriali :-)
W sumie chodzi o to że, widz odkrywa cały świat serialu, całą jego mitologię wraz z bohaterami. Z początku wydaje się zwykłym proceduralem ale bardzo szybko - jak to zwykle bywa we współczesnych serialach - na jaw wychodzi główna intryga. Ogromnym plusem jest humor :-)