PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=511966}
5,8 3,1 tys. ocen
5,8 10 1 3102
6,5 4 krytyków
Grzeszni i bogaci
powrót do forum serialu Grzeszni i bogaci

:D

ocenił(a) serial na 9

Kocham tą parodię śmiałam się jak debil z ich tych tekstów . ,, Może wydaje Ci się to dziwne ale nie mogłabym żyć bez oddychania ''

ocenił(a) serial na 8
DzielnaKasia

" Potrzebowałam jego siły" ( i w tym momencie facet otwiera słoik ogórków;)haha też mi się podobał ten serial ale co z tego skoro go zdjęli...zauważyłem, że polska widownia nie lubi angielskiego humoru, a tacy ludzie jak my są w zdecydowanej mniejszości, więc w polskiej tv nie mamy chyba co liczyć na seriale w takim klimacie, a szkoda

ocenił(a) serial na 9
Edmond__Dantes

Dokładnie tam samo myślę. Mogliby chociaż puszczać na jakimś mniej znanym kanale albo tylko w necie skoro tak dużo hejterów nie lubi tej parodii bo są tam ,, płytkie dowcipy'' albo tylko dlatego, że nie lubią amerykańskiego oryginału.
A ja waśnie czasami lubię oglądać takie parodie tylko po to aby pośmiać się z głupoty tak samo lubię czasami jakiś ,,beznadziejny, bezambicjiii'' horror tylko po to aby w czasie oglądania myśleć ,, o fuuu, ohyda '' ;D

ocenił(a) serial na 8
DzielnaKasia

Horrory niskiej klasy też są dobre do pośmiania, a raczej wyśmiania, natomiast nie mogę oglądać filmów sensacyjnych i innych niskiej klasy bo mnie bierze na wymioty,czesto na tv puls takie filmy ostatnio lecą. A co do "ohyda" to mam tak z "co ludzie powiedzą" tak obrzydliwa sceneria i cały klimat tego serialu jest ale mimo to oglądałem go kiedy tylko na niego wpadłem:) co o tym myślisz? znasz jeszcze jakieś " dzieła" tego typu?

ocenił(a) serial na 9
Edmond__Dantes

Oooo tak zgadam się w 100% już to widzę jak ,,jaram się'' filmem sensacyjnym niskiej kategorii (ironia) ogólnie nie znam za bardzo podobnych tego typu seriali a chciałabym zobaczyć ;). Zawsze zostaje poszukać w necie na jakimś forum czegoś podobnego. Z tego co udało mi się wychwycić to cytuje; ,,Pilotażowe odcinki "Grzesznych i bogatych" powstały na licencji kanadyjskiego serialu komediowego, pt. "Sins of love"- czyli może też być spoko ; D.

ocenił(a) serial na 8
DzielnaKasia

Można pogrzebać w necie, "czarna żmija" z Roanem Atkinsonem kiedyś oglądałem aleeeee dawno temu chyba z 10 lat albo więcej jako dziecko jeszcze;) nawet mi się to podobało, też tak straszne i nie miłe, że aż smieszne;)haha ostatnio z tego angielsiego humor to chyba tvn7 pokazywał" hotel zacisze" z Johnem Clees'em, widziałaś to? tylko, że to w stylu "co ludzie powiedzą", a nie grzesznych i bogatych.

ocenił(a) serial na 9
Edmond__Dantes

Aaaaa nie oglądałam muszę zobaczyć, odciągnąć się od horrorów, thrillerów, ograniczyć yt i przestawić się na jakieś komedie ;D Od poniedziałku robię tydzień dobrego humoru a nie smętów i masakry. Dziękuje za sprawdzone propozycje ;)

ocenił(a) serial na 8
Edmond__Dantes

no właśnie polska widownia jest jakaś "prostacka" najchętniej oglądali by brazylijskie seriale !

ocenił(a) serial na 8
Edmond__Dantes

ja uwielbiam taki humor :D

ocenił(a) serial na 8
killerek132

Brazyliskie seriale przy tym co ostatnio się dzieje w tv to pikus, mam tu na myśli "seriale" typu "trudne sprawy" itd. Jak można to ogladac? To czystą głupota i dno... No nie wiem naprawdę czy w jakiejś innej europiejskiej tv utrzymaloby się coś takiego, a na coś co wysmiewa wlasnie takie słabe aktorstwo np z trudnych spraw nie ma miejsca mowie tu o "grzesznych..."

ocenił(a) serial na 8
Edmond__Dantes

dokładnie, kiedyś u fryzjerki "ponieważ nie oglądam telewizji" widziałem kawałek programu Dlaczego Ja, hmm powiem ci tylko że nie wiedziałem co o tym myśleć, mój próg tolerancji został drastycznie przekroczony, wliczając narratora który tłumaczy jak dla debili, nawet kwestie podania szczoteczki, po "to co niby jest aktorstwem" myślę że nawet bardzo dobrzy aktorzy nie potrafili by tak sztucznie zagrać, pomijając to wszystko, najbardziej boli mnie to że ten serial się utrzymuje i ktoś do "cholery" musi to oglądać !

ocenił(a) serial na 8
killerek132

Mało tego, że się utrzymują one się mnożą z tego co widzę w zapowiedziach telewizyjnych i polsat z tvn się prześcigają w tych glupotach:-/