PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=511966}
5,8 3,1 tys. ocen
5,8 10 1 3102
6,5 4 krytyków
Grzeszni i bogaci
powrót do forum serialu Grzeszni i bogaci

żenada...

ocenił(a) serial na 1

żenada głupota i idiotyzm poprostu tvn po dobrych produkcjach ogladanych przez wiele osob np teraz albo nigdy, magda m czy 39 i pół itd wypuscila w niedziele na dodatek ok 22 gdzie tyle ludzi oglada tv takie badziwie.. porazka nic wiecej

ocenił(a) serial na 8
Piotrek_Flash

A Magda M., Teraz albo nigdy czy 39 i pół z każdym odcinkiem traciło widzów oprócz Magdy M. i wcale takie genialne to to nie jest. Zwykle romansidła bez polotu więc nie mów że ten serial jest głupi bo mi się bardzo podoba i szkoda że nakręcili tylko 4 odcinki. Wcześniej mówili że ten serial w ogóle nie wejdzie na antenę a teraz nagle okazuje się że puszczą tylko 4 odcinki.

ocenił(a) serial na 1
radziecka84

Po 1 to sie naucz dobrze czytać bo nie napisałem że wymienione seriale są genialne tylko że miały wielu widzów oraz swoje kontynuacje w następnych sezonach, i nie pisze tego wyrażając tylko swoje zdanie ale wielu ludzi którzy to oglądali bo nikt nie zaprzeczy że było ich wielu...
Po 2 to nie mów mi że nie mam nie pisać że serial jest głupi bo każdy ma swoje zdanie i tyle moge pisać co mi się podoba i nie będziesz mi rozkazywać... Wg mnie to ostry szajs który próbuje zyskać widzów swoją głupotą i żartami które są aż tak głupie że mają być śmieszne.. Osobiście lubie komedie albo seriale z takim banalnym ironicznym humorem z rozbrajającą głupotą bohaterów poprostu mnie to śmieszy.. ale grzeszni i bogaci podchodzą pod żenade dosłownie nie da sie tego oglądać tvn dawno takiego złomu nie wypuścił. Dobrze że tylko 4 odcinki uff

ocenił(a) serial na 8
Piotrek_Flash

Ale napisałeś ze te seriale to dobre produkcje. Moim zdaniem serial bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 1
R_a_d_z_i_o

Kolejna produkcja TVP do........................ bani.

ocenił(a) serial na 8
fjona1

TVP :] gratulacje :] SZCZERE JAK CHOLERA

Piotrek_Flash

Idiotyzm? Polecam zapoznać się ze znaczeniem użytego przez Ciebie terminu.
Dobre produkcje?! "Teraz albo nigdy", "39 i pół"?! To są dobre produkcje?
"Grzeszni i bogaci" to coś świeżego, innego. Świetna parodia wszystkich "dobrych produkcji" razem wziętych..