PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=511966}
5,8 3,1 tys. ocen
5,8 10 1 3101
6,7 3 krytyków
Grzeszni i bogaci
powrót do forum serialu Grzeszni i bogaci

Jeszcze niedawno sądziłem że głupszego serialu od "I kto tu rządzi " nie da się wymyśleć
lecz bardzo się myliłem! Badziew totalny! Mniej niż 0 ! Szkoda że minusowo nie można
oceniać :)

Adash

halo hans to wiekszy badziew i od tego i od i kto tu rzadzi ;)

Adash

Cóż za konstruktywna krytyka........................

ocenił(a) serial na 2
boolion

Halo hans jest bardzo ciekawym serialem. Pokazuje niemców jako bezmózgie istoty i jak dla mnie już jest dobry :]

A co grzesznych i bogatych: Jest pare momentów śmiesznych ale jak dla mnie NUDA i lekki niewypał. Już wolałem Nianie niż to.

Adash

Zadziwia mnie to niesamowicie, że niektórzy nie rozróżniają serialu komediowego, tzw sitcomu, od satyry.

"I kto tu rządzi" to serial komediowy, przy którym można płakać. Nudna Foremniak, nieprzekonujący Linda, nieśmieszne sytuacje, sztuczna, naciągana akcja.
"Grzeszni i bogaci" to parodia, to ośmieszenie tego wszystkiego, co wymieniłam pisząc o "I kto tu rządzi". Wyśmiewanie się z kreowanych postaci, bezsensownych sytuacji, naciąganej fabuły.
Czy Wy tego nie widzicie?

forrest_run

Moim zdaniem wbrew pozorom Grzeszni i Bogaci to nie taki łatwy w odbiorze serial. Trzeba się naoglądać odpowiednich syfków żeby czaić klimat tego serialu. Mnie momentami rozbraja, bo mam bagaż doświadczeń z serialem Moda na Sukces, który oglądam od czasu do czasu przy obiedzie :D Dlatego niektóre sceny z Grzesznych mnie rozbawiają. Głównie te, które nabijają się z dętych, podniosłych dialogów.